09 / 05 / 2024

Gümüş baskısı doları vuracak! Elinde gümüş ve dolar olanlar hemen bakın! 2 ay sonra bakın neler olacak

Gümüş baskısı doları vuracak! Elinde gümüş ve dolar olanlar hemen bakın! 2 ay sonra bakın neler olacak

Altın, gümüş gibi emtialarda baskılanmanın devam ettiğini kaydeden Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde gümüş olanları uyardı. Gümüş fiyatlarının  2 ay sonra nasıl olacağını açıklayarak yatırımcıları uyardı.



ALTIN VE GÜMÜŞTE BASKI DEVAM EDİYOR

Gümüş ve altında pozitif ayrışmanın devam ettiğini söyleyen Memiş, bunun dolar kuruna etkisi olacağını belirtti.

Özellikle gümüşte yaşanan ayrışmanın elinde dolar olanlar için bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi.

İslam Memiş" Baskılanma biraz daha devam edebilir ne kadar devam ederse dolar sahipleri de satanların fiziki altınlarını stoklamaya devam ediyorlar." diye ifade etti.

Gümüş baskısı doları vuracak! Elinde gümüş ve dolar olanlar hemen bakın! 2 ay sonra bakın neler olacak

2 AY SONRA BÖYLE OLACAK

islam Memiş, yıl sonunda kripto paralarda da hızlı bir dönüş yaşayacağını kaydetti. Ons altın başta olmak üzere emtialarda yaşanan baskılanmanın 1-2 ay sonra biteceğini söyledi.

Gümüşün Ons fiyatı, tarihi rekorunu 25 Nisan 2011 tarihinde 49,81 dolar seviyesi ile kırdı. Değerli metal dünkü kapanış fiyatına göre ise, yıl başından bu yana yüzde 19’un üzerinde değer kaybetti. 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Gümüş fiyatlarında baskılanma bugün de devam ediyor. Gümüş fiyatları hızla düşerken yatırımcılar bugün gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Sabah gümüş fiyatları şu şekilde güne başladı: gümüşün ons fiyatı 18,49 dolar, gümüş gram alış fiyatı 11,077 TL, satış fiyatı ise 11,55 TL oldu.
Akşam kapanışta ise gümüş fiyatları alış fiyatı 18,72 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 11,21 TL, satış fiyatı 11,69 TL seviyesinden işlem görüyor

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön