09 / 05 / 2024

Gümüş baskısı doları vuracak! Elinde gümüş ve dolar olanlar hemen bakın! 2 ay sonra bakın neler olacak

Gümüş baskısı doları vuracak! Elinde gümüş ve dolar olanlar hemen bakın! 2 ay sonra bakın neler olacak

Altın, gümüş gibi emtialarda baskılanmanın devam ettiğini kaydeden Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde gümüş olanları uyardı. Gümüş fiyatlarının  2 ay sonra nasıl olacağını açıklayarak yatırımcıları uyardı.



DOLAR NE KADAR? DOLAR KAÇ TL?

Gümüşteki baskılanmanın en büyük nedeni dolar/TL'nin yükselişe geçmesi oldu. Dolar kuru yükselmesi ile kıymetli metaller üzerinde baskı artıyor.

Dolar kurunun yıl sonunda 20 TL seviyeleri geçeceği belirtilirken, kıymetli metallerde de yükseliş bekleniyor. Dolar kuru alış fiyatı şu dakikalarda 18,70 TL, satış fiyatı 18,73 TL seviyesinden işlem gçörüyor.

Gümüş piyasasında neler oluyor? Gümüş yatırımcıları dikkat

Altın düştü, gümüş çakıldı! ''Tadı tuzu kaçtı'' diyen İslam Memiş uyardı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön