13 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları 13 lira birden yükselecek! Her dediği çıkan Mert Başaran peş peşe açıkladı! Aklınız çıkacak!

Gümüş fiyatları 13 lira birden yükselecek! Her dediği çıkan Mert Başaran peş peşe açıkladı! Aklınız çıkacak!

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili değerlendirmeleri ile tanınan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 13 TL birden yükseleceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı! Aklınız çıkacak...



ALTIN VE GÜMÜŞ FİYATLARI!

Yatırımcılar tarafıdndan en güvenli liman oalrak görülen sarı ve beyaz metalin ügncel fiyatları araştırılıyor. 2022 yılında gümüş ve altın yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika altın ve gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları 13 lira birden yükselecek! Her dediği çıkan Mert Başaran peş peşe açıkladı! Aklınız çıkacak!

Bugün ons altın güne yukarı yönlü başladı. Ons altın şu dakikalarda 1879 dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 1158 liradan satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1893 lira iken yarım altın 3786 lira oldu.

Saat 17:47 itibariyle gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı 24,03 dolar iken, gümüş alış fiyatı 14,49 lira, satış fiyatı ise 14,98 liradan satışa sunuluyor.

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş ''satış için bekleyin'' dedi!

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Yeni tarih verildi! Net rakam açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın! 

Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak! Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansın!

Doların 10 TL olacağı yeni tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanlar dilini yutacak! Hemen hazır olun!

Dolar 20 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin! Doların piri Selçuk Geçer resmen açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön