29 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatı milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? sorusunu yanıtlayan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 27 lira olacağını söyleyerek tarih verdi. O tarihte yer yerinden oyanayacak! Hemen bakın!



Son dönemlerde yatırımcılar tarafından gümüş fiyatları oldukça merak ediliyor. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün ne olacağını araştıran yatırımcılar için ekonomist Mert Başaran 27 TL olcağını söyledi ve tarih verdi.  O tarihte yer yerinden oyanayacak! Hemen bakın!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön