15 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatı milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? sorusunu yanıtlayan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 27 lira olacağını söyleyerek tarih verdi. O tarihte yer yerinden oyanayacak! Hemen bakın!



TARİH RESMEN BELLİ OLDU!

Mert Bşaran kıtmetli metal olan altın ve gümüş fiyatlarının seçimden sonra fırlayacağını belirterek,  "Altın hep yukarı gidiyor. Ben 1,5 ay içerisinde 1200 lirayı göreceğini düşünüyorum. Seçimlerden sonra ise 1500-1600 liraları göreceğini düşünüyorum. Altının ons tarafı tırmanacak. Dolar kurununda yükselmesi ile altın ve gümüşte iyi bir yıl olacağını bekliyorum" dedi.

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

GÜMÜŞ FİYATI BUGÜN NE KADAR? 10 OCAK 2023

Gümüş fiyatının bugün ne kadar olduğu küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatı bugün ne kadar? Bugün gümüş fiyatı kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? soruları araştırılıyor. 

Gümüş ons fiyatı bugün 23,57 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gümüş/TL alış fiyatı bugün 14,17 lira, satış fiyatı ise 14,62 lira seviyesinden satılıyor. Aynı dakikalarda ons altın bugün 1871 dolardan güne başladı. Gram altın 1153 lira iken, çeyrek altın 1886 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanların aklı çıktı! Hemen bakın! 10 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

1 dolar 20 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Elinde dolar olanlar hemen baksın!

Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Avrupa Merkez Bankası tarihi resmen açıkladı! Euro böyle olacak!

   


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön