Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Bu seviye geliyor...

Yatırımcılar yatırımlarını altın ve dolardan yana kullanırken uzmanlar gümüşe yatırım yapmaları konusunda yatırımcılara uyarıda bulunarak gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Gümüş yatırımcıları hazır olun! Bu seviye geliyor... Uzmanlar hem altın fiyatlarının hem de gümüşün gelecek yıl ümit verici olduğuna dikkat çekerek, değerli metaller için kazanç beklentisinin öne çıktığını vurguladılar

Altın ve gümüş fiyatları için 2023 yılı tahminleri gelmeye başladı. Uzmanlar hem altın fiyatlarının hem de gümüşün gelecek yıl ümit verici olduğuna dikkat çekerek, değerli metaller için kazanç beklentisinin öne çıktığını vurguladılar.

Fakat bunun yanında birçok analist gümüşün volatil yapısı ve son iki yılda yeterince ilgi görmemesi nedeniyle 2023 yılında altından daha fazla toparlanabileceğini söylüyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları kaç lira olacak? Gümüş yatırımcıları hazır olun! Bu seviye geliyor...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Uzmanlara göre gümüş fiyatları altından daha iyi bir performans sergileyeceğini söylüyor.  Yılbaşından bugüne ons gümüş yüzde 3 artışla ons başına 23.80 dolara, ons altın yatay bir 1.815 dolar bandında işlem görüyor.

Uzmanlara göre gümüş ons başına 28-30 dolar civarında. Ancak, “Yatırımcılar, 20 dolar veya altına geri dönülürse büyük geri çekilmelere karşı da dikkatli olmalı" ikazında bulunuyor.

Bank of America, gümüş fiyatlarının gelecek yıl ons başına 25 doları göreceğini öngörüyor. LBMA'nın son konferansına katılanlar gümüş için 28.30 dolar olacağına dair beklentilerini açıkladılar.

Gainesville Coins değerli metaller uzmanı Everett Millman da, gümüşün yatırımcılar tarafından ihmal edildiğini, bu nedenle  de mevcut fiyat seviyelerinde çok fazla potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Gümüş altından daha iyi performans gösterecek. Bu genellikle, değerli metaller için boğa koşusu sırasında ortaya çıkan modeldir.” ifadelerini kullandı. Millman, gümüşte fiziki arz sıkışıklığının 2023 yılında kendini hissettireceğini söyledi.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'e göre de gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek. Gümüşün ons fiyatında 30-40 dolar bekelntisi olduğunu açıklarken, gümüşün gram fiyatının 25 lira olacağını söyledi. Gümüşün yatırımcılarına altından daha fazla kazandıracağını belirten Memiş, gümüş yatırımcılarını acele etmemeleri konusunda uyardı. 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Son dakika gümüş fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram alış fiyatı kaç lira? Gümüş kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş alış satış fiyatı ne kadar? sorularının yanıtlarını aratıyor.

Gümüşün ons fiyatı 23,66 dolardan işlem görüyor.Gümüşün gram alış fiyatı 14,19 lira, satış fiyatı ise 14,62 liradan değerleniyor.

Gümüş altını sollayacak! Analistler peş peşe açıklayarak tarih verdi! Gümüş yatırımcıları hemen hazırlanın!

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!