28 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş, altından sonra en çok tercih edilen yatırım enstrümanı. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene ne olacağı merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?



Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Sene başından itibare yeni rekorlara imza atan gümüş, yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında geliyor. Son günlerde küresel piyasaların etkisi ile düşüşe geçerken endişelenen yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur?, Gümüş fiyatları yükselir mi, düşer mi?'' sorularını araştırmaya başladı.  

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne olacağını açıklayarak rakam verdi. Memiş gümüş fiyatları da altın gibi düşüş eğiliminde olduğunu söyleyerek yatırımcıların endişelenmemeleri konusunda uyardı. 

Ons gümüşte 22.80 dolar seviyesi destek olarak işlem görüyor.  Memiş, bu seviyenin altına düşüş beklemediğini söylerken, Ons gümüşte 24 dolar ve 24.75 dolar seviyeleri ise direnç olarak takip ediliyor.

İslam Memiş, elinde dolar olanların gümüşe yönelmesini tavsiye ederek gümüş fiyatlarının bu sene yükselişe geçeceğini ve yeni rekorlar kıracağını açıkladı. Gram gümüş ise 20.11 lirada işlem görüyor. Gram gümüşte 21.50 lira ve 22.50 lira seviyeleri direnç olarak takip ediliyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? 1 gram gümüş kaç TL? 28 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatları ne olur?
GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 28 EYLÜL 2023 GÜMŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. 28 Eylül Perşembe gümüş fiyatları gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda ''bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüşün ons fiyatı kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL?'' sorularını araştırıyor.  Bugün gümüşün ons fiyatı 22,54 dolardan değerleniyor. Gümüş alış fiyatı bugün 19,65 lira, satış fiyatı ise 20,46 lira.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Ons altın 1.900 doların altında! Altın resmen yerle bir oldu! Acil bakın! 27 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön