02 / 05 / 2024

Gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam etmesi gümüş piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?



Gümüşün gramı 26 Mart Pazartesi sabahına 12,20 liradan başladı. Hafta içerisinde yaşanan gelişmeler ile ani iniş çıkışlar yapan gümüş haftayı 12,50 lira sınırında kapattı.

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Yatırımcıların gümüş fiyatlarının bu hafta ne olacağını merak ediyor.

 Gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

GÜMÜŞÜN GRAMI BU HAFTA KAÇ LİRA OLDU?

Gümüşün gramı 21 Mart Pazartesi sabahına 12,20 liradan başladı. Salı günü 12,35 liraya kadar yükseldi. Çarşamba gününe 12,07 liradan işlem gören gümüş, Perşembe gününe 12,19 liradan başladı. Haftanın son işlem gününde gümüş 12,48 liradan işlem görürken bu hafta değer kazandı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön