Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları tarihi çöküşünü yaşıyor! Gümüşü görenler 'eyvah' dedi! Korkutan rakamlar açıklandı! Son dakika...

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. 12 TL seviyelerinde işlem gören gümüş hızlı düşüş yaşıyor. Gümüş fiyatlarını görenler 'eyvah' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? İşte korkutan son dakika rakamlar...  Yeni haftaya büyük çöküşle başlayan gümüş fiyatları dip seviyelere kadar geriledi

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar düştü.  Yeni haftaya büyük çöküşle başlayan gümüş fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte son dakika gümüş fiyatları 29 Haziran 2022...

Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kaybederek başladı.  12 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş bu hafta aralıksız düşmeye devam ediyor.  Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcıları ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.

Gümüş yatırımcıları, 'gümüş fiyatları bugün ne kadar 29 Haziran 2022? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?' sorularının cevaplarını sorgulatıyor.

 Gümüşün ons fiyatı bugün 20,82 dolar seviyesine kadar geriledi. 

Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş neden düşüyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları bugün ne kadar 29 Haziran 2022? İşte tüm merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Bugün de düşüş eğilimine devam eden gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından endişeli bir şekilde takip ediliyor.

Gümüş fiyatları, altın ile birlikte yükselip altın ile düşüşe geçse de gümüşteki düşüş durmadı. Gümüş fiyatları Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarındaki düşüşle birlikte düşmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş gümüş fiyatlarının da yönünü aşağı yönlü çevirdi. 

Ons altın bugün 1816 dolardan güne başlarken, ons gümüş ise bugün 20,82 dolardan işlem görüyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş gram fiyatı kaç TL? İşte son dakika güncel gümüş fiyatları 29 Haziran 2022...

GÜMÜŞDE KORKUTAN RAKAMLAR...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika güncel rakamları gümüş yatırımcıları tarafından merak ediliyor. Gümüş fiyatları bugün de değer keybetmeye devam ediyor. Dün gümüş gram alış fiyatı 11,36 TL, gümüş gram satış fiyatı 11,77 TL civarında işlem görüyor.

Bugün ise gümüş fiyatları, gümüşün gram alış  fiyatı 11,14 TL, gümüş gram satış fiyatı ise 11,54 TL seviyelerinde güne başladı.

Gümüş dibe vurdu vuracak! Gümüş fiyatlarında sert düşüş devam ediyor! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor

Gümüş fiyatlarında büyük yıkım başladı! Yerle bir oldu! Elinde bir gram gümüşü olan bile hemen baksın!