Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları yükselişe geçti! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! İşte 18 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Yatırımcıların gözde değerli metallerinden biri olan gümüş fiyatlarında son dakika fiyatları yakından araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün kaç lira olduğunu yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 18 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün kaç lira olduğunu yakından takip ediliyor

Yatırımcıların gözde değerli metallerinden biri olan gümüş fiyatlarında son dakika fiyatları yakından araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün kaç lira olduğunu yakından takip ediliyor.

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, gümüş fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Gümüş fiyatları geçen ay 12 TL seviyesine kadar çıkmıştı. Fakat son dakika detaylarına göre, küresel gelişmelerin etkisi ile düşüşe geçen gümüş, 11 lira seviyelerine ardından 10 lira seviyesine kadar gerileme kaydetmişti.

Söz konusu bu düşüşün ardından gün içinde değerlenen gümüş fiyatları yeniden 11 TL seviyelerini buldu. Dalgalı seyrin devam ettiği gümüş fiyatlarını merakla araştıran yatırımcılar ''gümüş ne kadar oldu, gümüş kaç tl, gümüş ons fiyatı ne kadar?'' sorularının cevaplarına cevap arıyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 18 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarında yaşanan düşüş yatırımcılar ve gümüş almak isteyen kişilerce merakla takip ediliyor. Doların yükselmesi ile ons gümüş değer kazanmaya başladı. Gümüş fiyatları yeniden artışa geçti. 

Peki, Gümüş kaç TL? 18  Temmuz 2022'de gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş değerlenecek mi? Gümüş düştü mü? İşte 18 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA! 18 TEMMUZ 2022 GÜMÜŞ KAÇ TL? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI!

Son dönemlerde yaşadığı düzensiz hareketlilik ile yatırımcılarını korkutan gümüş fiyatları geçtiğimiz haftayı düşüş ile kapatmıştı haftanın son günü düşüşe geçmişti. Ons gümüş geçtiğimiz haftayı, 18,24 dolar seviyesinden kapattı. Haftanın son gününde gümüş gram fiyatı 10,24 TL, alış fiyatı 10,72 TL seviyesinden işlem gördü.

18 Temmuz 2022 saat 08.52'de gümüş alış fiyatı: 10,61 ile satış fiyatı ise: 11,17 lira ile başladı. 

Bugün gümüşün ONS alış fiyatı: 18,90 olurken satış fiyatı ise, 18,91 oldu.

Elinde 1 doları bile olan hemen baksın! Dolar yükseldi mi, düştü mü? Son dakika 18 Temmuz 2022 dolar kuru...

1 Euro'su olanlar bile dikkat! Euro/TL yeniden artışa geçti! İşte 18 Temmuz 2022 güncel euro kuru...

Altında son dakika! Öyle bir çakıldı ki... 1 gram bile altını olana kötü haber! Hemen 18 Temmuz 2022 altın fiyatları!

Benzine bu gece indirim geliyor! Fiyatlar kaç TL olacak? Shell, BP, Opet, PO 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...