29 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Gümüşün gramı güne 12,21 liradan başlarken gün içerisinde dalgalı seyrine devam etti. Yatırımcılar gümüşün gramını yakından takip ediyor. Peki gümüş bugün kaç lira oldu? Gümüşün fiyatı yükselecek mi? İşte son dakika gümüşün gram fiyatı...



GÜMÜŞ FİYATLARI 2022

Dün güne 12,04 liradan başlayan gümüşün gramı gün içerisinde değer kaybederek 11,91 seviyelerine kadar düştü. Gümüşün onsu ise 24,70 dolardan işlem görürken FED'in faiz kararı sonrasında yüzde 0,72 değer kazanarak 25,11 dolara yükseldi. Gümüşün gramı karar sonrasında 0,13 artışla 12,11 liraya yükseldi. Gümüşün gramı güne 12,21 liradan başlarken, gümüşün onsu 25,28 dolardan işlem gördü. Gümüşün gram fiyatı şu saatlerde 12,19 liraya düştü. Ons fiyatı ise 24,93 dolara geriledi.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Gümüş bugün kaç lira oldu?

FED kararı gümüş fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte son dakika gümüşün gramı!

Gümüşte büyük değer kaybı: 11 lira seviyelerine kadar düştü!

FED faiz kararı sonrası dolar ne oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön