19 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarının yükseleceği tarih ifşa oldu! O gün zirve gümüşün!

Gümüş fiyatlarının yükseleceği tarih ifşa oldu! O gün zirve gümüşün!

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarındaki son gelişmeleri yakından takip ediyor. Ani dalgalanmalar sergileyen gümüş için yatırımcılar fiyatların ne zaman yükseleceğini merak ediyor. Analistler gümüş fiyatlarının ne zaman artacağını açıkladı. İşte detaylar...



GÜMÜŞ FİYATLARI ARTIŞA GEÇECEK!

Uzmanlar doların hız kesmesini beklediği 2023 yılının gümüşe yarayacağını söylüyor. Gümüşün gelecek sene yükselebileceğinin işaretlerinden biri olarak da gümüş ve altın rasyosunun 80'in üzerine çıkması tahmin ediliyor.

Amerikan finans kurulu Citi, gelecek sene gümüş fiyatında sıçrama olacağını söyledi ve fiyatların 25 dolar seviyesine geri dönebileceği tahmininde de bulundu. Yatırım bankası, önümüzdeki üç-altı ay içinde  gümüşün satın alma fırsatı sağlayacağını da ayrıca belirtti.  Bununla beraber bankanın analizi, güçlü bir Amerikan dolarında gerilemelerin yaşanacağının altını çizdi. 

Gümüşün 2023 senesinde yükselebileceğinin işaretlerinden biri olarak da gümüş ve altın rasyosunun 80'in üzerine çıkması gösteriliyor. Tarihsel ortalamanın oldukca üzerinde olan bu oran, yatırımcıya gümüş tercih edilmeli mesajını veriyor.

Peki 30 Ekim 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüş alış-satış fiyatı kaç TL? Gümüş fiyatları kaç lira? 30 Ekim 2022 gümüş fiyatları güncel...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU? 30 EKİM 2022 GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI

Bugün gümüş fiyatlarının ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. Yatırımcılar "Gümüş bugün ne kadar, gümüş kaç TL, gümüş fiyatları kaç lira oldu?" soruları en çok merak edilenler arasında.

30 Ekim 2022 Cumartesi günü gümüş fiyatları yatay seyrediyor. Gümüşün gram alış fiyatı 11,48 TL, satış fiyatı ise 11,99 TL'den işlem göüyor. Gümüşün ons fiyatı ise  bugün 19,25 dolardan işlem görüyor.

Akaryakıtta büyük şok! Motorine ve LPG’ye zam mı geldi? Shell, Opet, Total, BP, PO 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! 1 doları bile olanlar hemen bu son dakika rakamına göz atın!


Geri Dön