18 / 05 / 2024

Gümüş rekor üstüne rekor kırıyor! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor!

Gümüş rekor üstüne rekor kırıyor! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor!

Gümüş, yeni güne 12,81 liradan başlarken yatırımcılar ve meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne rekor seviye ile başlarken yatırımcısına en çok kazandıran emtia yatırımlarından oldu...



Gümüş yeni haftanın üçüncü işlem gününe 12,81 seviyesinde başladı. Şu dakikalarda gümüşün alış fiyatı 1239, satış fiyatı ise 12,81 lira. Gümüşün onsu ise 26,77 seviyesinde işlem görüyor.  Yatırımcıların altından sonra en çok tercih ettiği emtia yatırım aracı olan gümüş son 5 yıllık verilerine göre 19 Aralık 2021 tarihinde 11,977 lira seviyesi ile rekora imza atarken, bugünkü 12,81 seviyesi ile tarihi rekorunu kırdı.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüşün gramı 13 liraya yaklaştı!

Yatırımcılar dikkat! Altın ve gümüş yükseldi, platin düştü!

Gümüş sınırları zorluyor! İşte 8 Mart 2022 gümüş fiyatı!

Ons altın ne zamana kadar yükselecek? 3 bin dolar beklentisi gerçek mi oluyor?

Altın fiyatları kasıp kavurdu! Altın rekora doymuyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön