02 / 05 / 2024

Altın fiyatları kasıp kavurdu! Altın rekora doymuyor!

Altın fiyatları kasıp kavurdu! Altın rekora doymuyor!

Dün 2 bin doları geçen altının onsu şu anda 2.053 dolardan işlem görüyor. Altın yeni rekorlar kırmak için güç topluyor. Peki haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatlar kaç lira oldu? İşte 9 Mart 2022 altın fiyatları...



Altının onsu dün 2 bin doları geçerken, haftanın üçüncü işlem gününe 2.053 dolardan başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları güne yükselişle başlayarak, piyasaları kasıp kavurdu. Ons altın yeni rekorlar kırmak için güç toplarken yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca altın yatırımcısı Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını sabahın erken saatlerinden itibaren araştırmaya başladı.

Doğu Avrupa’da gerilimin yükselmesi  ile yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altının 1940 dolar seviyesine yükseltti. Son zamanların en yüksek seviyesine ulaşan ons altın bu hafta güç toplayarak 2 bin doları geçti.

 Altın fiyatları kasıp kavurdu! Altın rekora doymuyor!

Ons altın yeni haftanın üçüncü işlem gününe 2,053 dolardan başlarken gram altın ise güne 967,12 liradan başladı. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Has altın, gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın, gremse altın kaç lira? İşte 9 Mart 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön