27 / 04 / 2024

Ons altın ne zamana kadar yükselecek? 3 bin dolar beklentisi gerçek mi oluyor?

Ons altın ne zamana kadar yükselecek? 3 bin dolar beklentisi gerçek mi oluyor?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Bir hafta sonra ise 1880 bandında işlem gören ons altın şu anda 2 bin dolar seviyesini geçti.



Altın fiyatları, geçtiğimiz haftalarda Rusya’nın Donetsk ve Luhansk’ı tanımasının ve bölgede tansiyonun artmasının ardından atak yaparak 1940 dolar seviyesine yükseldi. Bir haftada ise 1880 dolardan, 2 bin dolara yükselen altını onsu yukarı yönlü seyrine devam ediyor. Doğu Avrupa’da gerilimin yükselmesi yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altının son zamanlarda en yüksek seviyesine ulaşmasını sağladı.

 Ons altın ne zamana kadar yükselecek? 3 bin dolar beklentisi gerçek mi oluyor? 

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altının onsu güne 2,053 dolardan başladı ve bu yükselişiyle yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı.Ons altın yüzde 0,17 yükselişle şu anda 2,055 dolardan işlem görüyor. Ons altının yükselmesi ile diğer altın çeşitleri de yükselişe geçti. Gram altın şuanda 967,98 lira, çeyrek altın 1,582 lira, yarım altın 3,164 lira, tam altın 6,306 lira, Ata altın 6,470 lira, gremse altın 15,733 lira, Atabeşli 32,235 liradan satışa sunuluyor. Peki altının onsu yükselmeye devam edecek mi? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön