08 / 05 / 2024

Ons altın ne zamana kadar yükselecek? 3 bin dolar beklentisi gerçek mi oluyor?

Ons altın ne zamana kadar yükselecek? 3 bin dolar beklentisi gerçek mi oluyor?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Bir hafta sonra ise 1880 bandında işlem gören ons altın şu anda 2 bin dolar seviyesini geçti.



Altın fiyatlarındaki bu yükseliş beklentileri de beraberinde getirdi.  Altının onsu en son, son iki yıl önce bu seviyeleri görmüştü. Bu seviye ile Ağustos 2020 tarihinde 2075 dolar ile gördüğü tarihi rekor seviyesinden sonra en yüksek seviyeye ulaşmış oldu. Gündemin böyle devam etmesi halinde önümüzdeki günlerde altının onsunun 2 bin dolar seviyesini geçerek 3 bin dolara yükselme ihtimali beklentiler içerisinde yer alıyor.

  Ons altın ne zamana kadar yükselecek? 3 bin dolar beklentisi gerçek mi oluyor?  

Rusya Ukrayna arasındaki  savaş piyasaları doğrudan etkilerken, savaşın devam etmesi ve büyümesi altının onsunda 3 bin dolar beklentisi oluşturdu. Altının onsunun bugün güne 2,053 dolardan başlaması yatırımcıları heyecanlandırırken, ons altının 3 bin dolar olma yolunda bugün bir adım daha atılmış oldu. Bu durum yatırımcıları başta en güvenli liman olan altına yönelmesini sağladı. 

Altın fiyatları kasıp kavurdu! Altın rekora doymuyor!

Altının onsu 3 bin doları görür mü?

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi: Gram altın 950 lirayı geçti...

Flaş altın tahmini! Yatırımcılar şok olacak: Ons altın şu an 2 bin dolar ama 3 ay içinde...

Gram altını olanlar dikkat: Ters köşe olabilirsiniz!

Altının onsu 2 bin doları geçti! Altın rekora koşuyor!

Ons altın 2 bin dolar sınırında: Yükseliş devam edecek mi?

Altın fiyatları yeni rekorlara hazırlanıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön