02 / 05 / 2024

'Gümüş stoklayın' diyen İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için ağızları açık bırakan açıklama geldi! İşte gümüş fiyatları

'Gümüş stoklayın' diyen İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için ağızları açık bırakan açıklama geldi! İşte gümüş fiyatları

Gümüş son üç yıldır yatırımcıların ilgisini üzerine çekmeye başardı. Pandemi ile birlikte zirve yapan gümüş, yatırımcılarına kazandıran kıymetli metaller arasında yer alıyor. İslam Memiş ise gümüş fiyatları ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Gümüş fiyatları ne olur? Bugün gümüş ne kadar?



GÜMÜŞ ZİRVELERİ GÖRECEK STOK YAPIN

Gümüşün ilerleyen dönemlerde zirve yapacağını söyleyen Memiş, gümüş stoklayın uyarısı yaptı. Gümüş yatırımını duymayan kişilerin büyük bir ziyan içinde olduğunu belirten Memiş, "Gümüşler takı olarak kullanılacak. Gümüş altın gibi hatta altından fazla kazandırıyor. Mikrop ayrıcı özelliği var. Gümüşün çok etkisi var. Gram altın 930 lira oldu ben altın mı biriktireceğim diyen vatandaşlarımıza bahane yok diyorum gümüş var karşınızda. İnsanlar gecikiyorlar. Gümüş farkındalığı yoksa ve bu yatırımı duymadıysa büyük ziyan. Gümüş stoklanmaya devam ediyor. Çin gümüş stokluyor. Biz çok değer vermedik ama son 3 yıla kadar farkındalık oluştu. Gümüş öyle bir noktaya gelecek ki akla hayale gelmeyecek rakamlarla karşı karşıya kalacaklar. Gümüşü ihmal etmemeli"  dedi.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç TL oldu? İşte gümü fiyatlarında son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön