20 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcıları aman dikkat, her şeyi bırakın bu açıklamaya bakın! Gümüş işte bu tarihte 20 TL'yi görecek!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat, her şeyi bırakın bu açıklamaya bakın! Gümüş işte bu tarihte 20 TL'yi görecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Kahini İslam Memiş, gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak?



Paylaşılan son dakika detaylarına göre, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, öncelikle ABD'de açıklanacak olan iki veriye dikkat çeken Altın ve Para Piyasarı Uzmanı İslam Memiş,'küresel ekonomik tufanın kurtarıcısı olacak' dediği yatırım aracına dair bazı çarpıcı tahminler yaptı. 

Gümüş yatırımcıları aman dikkat, her şeyi bırakın bu açıklamaya bakın! Gümüş işte bu tarihte 20 TL yi görecek!

İSLAM MEMİŞ'TEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR GELDİ

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş ile ilgili olarak yine resmi Twitter hesabından paylaşımlar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün yakında olacak küresel ekonomik tufanın kurtarıcısı olacağını dile getirdi.

İslam Memiş ayrıca açıklamasında gümüşün kıymetini bilenlerin ganimeti olacağını belirterek, "Gümüş, sadece enflasyon karşısında korumaz sabredenlerin hayallerini gerçekleştirir. Gümüş, zeki insanların yıldızıdır" diye konuştu.

Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak? Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte 2 Nisan 2023 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön