20 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcıları aman dikkat, her şeyi bırakın bu açıklamaya bakın! Gümüş işte bu tarihte 20 TL'yi görecek!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat, her şeyi bırakın bu açıklamaya bakın! Gümüş işte bu tarihte 20 TL'yi görecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Kahini İslam Memiş, gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak?



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş son dakika açıklamasında "gümüşü önemseyin" diyerek gümüşün 20 TL olacağı tarihi de duyurdu. 

Yaptığı açıklamalarda gümüşün geçtiğimiz sene yatırımcısına yüzde 45 kazandırdığını dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023 içinde gümüşün gram fiyatının 20 Türk Lirası olacağını belirtti.

2 Nisan Pazar günü güncel gümüş fiyatları hem gümüşü olanlar hem de gümüş yatırımı yapmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu, gümüş kaç lira, gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu?

Gümüş ons fiyatı 24,11 dolardan değerleniyor. Gümüşün gramı 14,99 liradan alınıp 15,48 liradan satılıyor.


Altın fiyatlarında Nisan 2023 şoku! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin aklı gitti! 2 Nisan 2023 altın fiyatları!

1 doların 24 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar hemen bu tarihe bakın!

Akaryakıtta yeni ay depremi! Benzin, motorin, LPG fiyatları il il açıklandı! Şimdi bu rakamlara bakın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön