Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcıları derin nefes alın! Bu düşüş kalıcı değil! Uzman isim açıkladı

Gümüş fiyatları bugün de düşüşe geçti. Gümüş fiyatları haftanın ilk işlem gününde değer kaybederken yatırımcılar ve gümüşü olanlar  gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Memiş gümüş fiyatlarının kalıcı olmadığını söyledi ve yatırımcıları uyardı

Gümüş fiyatlarını araştıran yatırımcılar ''gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi? sorularının yanıtlarını araştırırken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş gümüş fiyatlarının kalıcı olmadığını söyledi ve yatırımcıları uyardı. İşte merak edilenler...

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DERİN NEFES ALIN

Gümüş fiyatlarındaki düşüş karşısında endişelenen yatırımcılar, gümüş fiyatları düşmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Bu konuda Aştın ve piyasa uzmanı İslam Mmeiş'ten açıklama geldi. Memiş yatırımcılara derin nefes almalarını sağlayacak kritik açıklamayı şöyle yaptı: '' Altın, gümüş gibi emtialar ciddi anlamda baskılanmaya devam ediyor. Özellikle bu baskılanma kısa vade için kalıcı olmayabilir.'' dedi.

Gümüş, altın gibi kıymetli metaller üzerinde doların baskısı her geçen gün yükseliyor. baskının artması ile gümüşün ons fiyatı 18 dolar seviyelerine kadar gerilerken altının ons fiyatı ise 1700 dolar seviyelerinde işlwm görüyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş ve altındaki bu seviyelerin alım için bir fırsat olduğunu belirterek yatırımcılara uyarılarda bulundu. Altın ve gümüş almak isteyenlerin bu seviyelerde alım yapmaları büyük fırsat diyerek uyardı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? gümüş fiyatları bugün kaç TL?  Gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 5 Eylül 2022...
 

BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? (5 EYLÜL 2022)

Gümüş fiyatları haftalardır aşağı yönlü hareket ederken, bugün de yeni haftaya düşüşle başladı.

Gümüş ons fiyatı bugün 18,11 dolar seviyesinde işlem görürken, gümüş alış fiyatı aynı dakikalarda 10,59 satış fiyatı ise 11,11 TL seviyesinde işlem görüyor.

 

GÜMÜŞE TALEP ARTTI

Altın fiyatlarının yüksek olması ile yatırımcıların ve takı almak isteyenlerin ilgisinin gümüşe yöneldiğini belirten Memiş;  "Bizim geleneklerimizde altın takı kültürü vardır. Bu dönemde altın fiyatları yüksek olduğu için vatandaşların talebi gümüşe arttı. Altın alamayan insanlar takı kültürünü gümüş olarak devam ettirebilir.

Gümüş sikkeler takı kültürümüzün yok olmasını önlemiş olacak. Yatırımcılar finansal piyasalarda gümüşe talep gösteriyor. Takı kısmında ise yeni yeni talep oluşmaya başladı.

Takı da altından gümüşe geçmek kolay bir süreç değildir. Zaman içerisinde takı törenlerinde gümüş daha fazla tercih edilecektir" dedi. 

Gümüşte son dakika! Gümüş yerle bir oldu! 1 gram gümüşü bile olan kahroldu! Gümüş fiyatları 4 Eylül 2022

Gümüşte büyük fırtına koptu! Gümüş yerle yeksan oldu! 1 gram gümüşü bile olan kahroldu! Gümüş fiyatları 3 Eylül 2022

''Gümüşte artık dip seviyeler görülüyor'' diyen İslam Memiş'ten hemen harekete geçin uyarısı! Gümüş bu kadar olacak