28 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 12 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 12 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri arttı. Yatırımcılar önceden en kıymetli metal olan altına yatırım yaparken, son zamanlarda gümüşe yatırım yapanların sayısı da artmaya başladı. Peki gümüş bugün kaç lira? 12 Nisan 2022 gümüş fiyatları...



Şerife Aydın

Gümüş almak isteyenler ve yatırımını gümüşten yana yapmak isteyenler gümüşün gramının bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Gümüş konusu, pandemi sürecinde gündemde çokca yer almış, zirve seviyelere yükselerek yatırımcısına kazandırmayı başarmıştı. O günden sonra da yatırımcısına kazandırmaya devam eden gümüş de son zamanlarda talep fazlalaştı. Hal böyle olunca yatırımcılar ve takı almak isteyenler gümüş fiyatlarını araştırır oldu.

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 12 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüşün gram satış fiyatı dün güne 12,0 lira seviyesinde başlarken alış fiyatı 11,67 lira seviyesinde işlem gördü. Haftanın ilk işlem gününde gümüşün onsu güne 24,96 dolar seviyesinde başladı. Bugün ise güne gram alış fiyatı 11,81 TL satış fiyatı ise 12,15 TL seviyesinde işlem gördü. Gümüşün onsu güne 25,20 dolar seviyesinde  başladı. Peki bugün gümüş kaç lira oldu? Gümüşün gramı ne kadar oldu? 925 ayar gümüş kaç lira son dakika?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön