19 / 05 / 2024

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Bu tarihe aman dikkat! 



Açıklanan resmi rakamlara göre, altının ons fiyatı 2 bin 25 dolar, altının gram fiyatı ekranlarda 1.252 lira, Kapalıçarşı ve bankalarda bin 283 TL'ye çıktı. Yine verilen detaylara göre, gümüşün ons fiyatı 24,90 dolar, gümüşün gram fiyatı ekranlarda 15,35 TL, Kapalıçarşı ve bankalarda 16,00 TL'ye çıktı.

Gümüş fiyalarındaki yükselişin süreceğini kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Haziran ayından sonra gümüş fiyatlarının 20 TL olacağını duyurdu.

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLDU? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 8 NİSAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Son dakika gümüş fiyatları bugün yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüşü olanlar ya da gümüş almak isteyenler, "Bugün gümüş fiyatları ne kadar, güncel gümüş fiyatları kaç TL, gümüş fiyatları kaç lira, gümüş bugün kaç lira oldu?" gibi soruların cevaplarını araştırıyor. Açıklanan rakamlara göre, bugün gümüş ons fiyatı 24,97 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 15,64 TL, satış fiyatı ise 16,23 TL.

Benzin, motorin, LPG litre fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! Opet, BP, PO, Total 8 Nisan 2023 fiyat listesi

Euro'su olanlar aman dikkat! Euro 2 ay sonra işte tam bu kadar olacak! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın bugün ne kadar? Altın düştü mü yoksa yükseldi mi? 8 Nisan 2023 altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön