Altın & Gümüş

Gümüş yüzde 28 artışla altını solladı! Gümüş yatırımcıları köşeyi döndü! 11 yılın en yüksek seviyesinde!

Gümüşün ons fiyatı 2013 yılından bu yana ilk kez 30 doları aşarak en yüksek seviyeye ulaştı. Gümüş fiyatlarındaki yükseliş sosyal medyayı sallarken, milyonlarca kişi gümüşün gram fiyatının ne kadar olduğunu araştırıyor.

Gümüş, 11 yılın en yüksek rekoruna imza attı. Altından daha fazla artış kaydeden gümüş, yatırımcısının güzünü güldürmeyi başardı. Gümüş yüzde 2,4 artışla ons başına 30,437 doları aştı ve zirveye çıktı. 

GÜMÜŞ ALTINI SOLLADI!

Gümüş fiyatı bu yıl yüzde 28 artışla altını geride bıraktı ve yılın en iyi performans gösteren emtialarından biri oldu. 

Altını sollayan gümüş yükslemeye devam ederken, altın fiyatları da ABD Merkez Bankası (Fed) yetkilerinin şahin söylemlerinin ardından piyasaların faiz rotasını yeniden belirlemesiyle yönünü yukarıya çevirdi.

Altın piyasaların son haftalarda faiz indirimlerine ilişkin tahminlerini artırmasıyla art arda ikinci haftalık yükselişine hazırlanıyor.

GÜMÜŞÜN GRAMI NE KADAR? 1 GRAM GÜMÜŞ KAÇ LİRA? GRAM GÜMÜŞ FİYATI KAÇ TL? KAPALIÇARŞI'DA GÜMÜŞ NE KADAR OLDU?

Gümüşün gram fiyatı, rekor yükselişin ardından milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yıla damgasını vuran gümüşe talep artmaya başladı. Bugün gümüşün ons fiyatı 31,45 dolar oldu. Kapalıçarşı'da gümüşün gramı 33,077 liradan satılıyor. 

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Gümüş ile ilgili onlarca paylaşım gelmeye başladı. Bunlardan biri de ekonomist Cihat Çiçek'ten geldi. Gümüş fiyatının adeta füze gibi fırladığını gösteren bir video paylaşarak ''Gümüş  Ons 31.01 USD günlük artış %4.5'' dedi. İşte o açıklama ve takipçilerden gelen yorumlar....

cihat e. çiçek @turc35
Gümüş  Ons 31.01 USD günlük artış %4.5

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

Kuyumcu altın fiyatları canlı! Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs 2024 altın fiyatları