Altın & Gümüş

İslam Memiş gümüş yatırımcılarına seslendi: Düşüş beklentisinde olmayın! 

Altın ve gümüş yorumları ile bilinen ünlü uzman İslam Memiş, gümüş ve altın yatırımcılarına seslenerek ''düşüş beklentisinde olmayın'' diyerek açıkladı.  

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, başta gümüş olmak züere altın yatırımcılarına seslenerek ''düşüş beklentisinde olmayın'' diyerejk önemli değelendirmelerde bulundu. 

DÜŞÜŞ BEKLENTİSİNDE OLMAYIN!

İslam Memiş son günlerde inişli çıkışlı seyirz ieleyen altın ve gümüş fiyatları ile ilgili önemli değeledirmelerde bulundu. Memiş altın ve gümüş fiyatlarında düşüş beklentisinin olmaması gerektiğine dikkat çektş diyerek kriitk açıklamalar yaptı.

Memiş, son zamanlarda döviz kurunun etkisi ile dalgalı seyreden gümüşün yatırımcısına kazandırmaya devam edeceğini söyledi. Öte yandan Memiş, 2023 yılında da yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının yine gümüş olacağının altını çizdi. 

TV 100'de yer alan yazısına göre İslam Memiş, gıda enflasyonu ile ilgili uyarılar yaptı.  Memiş, "Modern tarihin en ağır krizi geldi çattı. Zaman doldu, tedbir alın! Bu kriz dünyayı bunalıma sokacak. Adı: Gıda Krizi" dedi.

Son iki aydır sel ve Temmuz itibariyle de kuraklığın yaşandığına dikkat çeken Memiş, kuraklığın hasat zamanını olumsuz etkileyeceğini vurguşadı Öte yandan da artan döviz kurunuun yükselmesi ile maliylerin de ayrı bir sorun haline geldiğini belirtti.

Altın ve gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? Güncel gümüş alış satış fiyatı kaç lira? 8 Temmuz 2023 gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 8 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

8 Temmuz 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bu kapsamda ''Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükseldi mi düştü mü? Güncel gümüş fiyatları ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

 Bugün gümüş fiyatları güne düşüşle başladı. Gümüşün ons fiyatı 23.09 dolardan işlem görüyor. Gümüş/TL alış fiyatı ise 19,22 TL, satış fiyatı 19,97 TL.

Altında fırtına öncesi sessizlik! Bugün altın fiyatları ne kadar? 8 Temmuz Cumartesi gram altın, çeyrek altın, kaç TL?

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?