Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcıları durun, vakti gelecek bekleyin! Gümüş fiyatları daha yükselecek mi? Gümüşte son durum

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarını heyecanla takip ediyor. Altın fiyatlarındaki  yükseliş gümüşü de beraberinde götürürken yatırımcılar merakla bekliyor. Gümüş fiyatları daha yükselecek mi? Gümüşte son durum 19 Mayıs 2022... Yatırımcılar ellerinde olan gümüşleri bozdurmak için heyecanla bekliyor

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ellerinde olan gümüşleri bozdurmak için heyecanla bekliyor. Gümüş için daha var bekleyin diyen uzmanlar gümüş yatırımcılarını bu konuda uyardı. İşte gümüşte son durum...


 

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT! ZAMANI VAR BEKLEYİN!

Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta Fed'in faiz kararının etkisi ile 10 lira seviylerine kadar geriledi. Bu hafta ise döviz kurlarının yükselmesi ile, altın fiyatlarında artış meydana geldi. Yükselen altın fiyatları gümüşü de beraberindegötürüyor. Gümüş fiyatları bu hafta yükselişe geçti. Gümüşteki bu yükseliş yatırımcıları heyecanlandırdı.

Elinde gümüşü olan yatırımcılar gümüşlerini satmak için sabırsızlanmaya başladı. Ama Uzman İsim İslam Memiş bu konuda yatırımcıları uyardı. Gümüş fiyatlarının yaz aylarında yükselişe geçeceğini söyleyen Memiş 12 lira seviyesine kadar yükseleceğini ve yatırımcıların satmak için daha vakitlerinin olduğunu ve beklemeleri gerektiğini söyledi. 

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? İşte Gümüşte son durum 19 Mayıs 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM 19 MAYIS 2022

Gümüşün gram alış fiyatı dün 10,95 lira, satış fiyatı ise 11,43 lira seviyesinde işlem gördü. Gümüş fiyatları güne yüzde 1,35 yükselişle güne başladı.

Gümüşün gram alış fiyatı bugün 10,96 lira, satış fiyatı ise 11,45 lira seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüşe yatırım yapan kazanacak vakti var bekleyin!

Gümüş fiyatları atağa geçti! Gümüş fiyatlarında son durum 18 Mayıs 2022