01 / 05 / 2024

Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap! 12 lira oldu...

Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap! 12 lira oldu...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişten sonra gümüşe yatırım yapmaya başladı. Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap gümüş 12 lira oldu...



GÜMÜŞ 12 LİRA OLDU

Gümüş fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Pandemi ile birlikte gündemde sıkça yer alan gümüş fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Milyonlarca yatırımcı gümüşe yatırım yapılır mı? Gümüş kazandırır mı? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı.

Gümüş fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Ons gümüş fiyatı bugün 20,26 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı bugün 11,64, satış fiyatı ise 12,16 liradan güne başladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön