14 / 05 / 2024

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

Altın alamayıp gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.



GÜMÜŞE YATIRIM YAPMAN MANTIKLI MI?

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar için ''Alın'' çağrısında bulundu. 

Peş peşe düşüş yaşayan gümüşün ons fiyatı 12 dolar seviyelerinden 10 dolar sınırına kadar dayandı. Değer kaybeden gümüş fiyatları ile ilgili  altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'tenaçıklama geldi: Memiş gümüş için yatırımcılara 'Alın' diye uyardı ve şunları söyledi: “Ne kadar çok altın ve gümüş çıkarırsak, sepetlerimize o kadar çok koyarız. Umut burada kaybolmaz.'' dedi.

 Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş ten geldi

Gümüş yatırımında umut odluğunu belirten Memiş, yatırımcılara gümüşe yatırım yapın diyerek uyarılarda bulundu.

Şu anki düşüşlere aldanılmaması gerektiğini söyleyen Memiş 'Gümüş sabır işidir' diyen Memiş,  aldığınız zaman beklemeniz gerekiyor diyerek yatırımcıların sabırlı olmalarını istedi. Gümüş fiyatlarının tekrar yükseleceğini söyleyen Memiş, gümüşün onsunun 19 dolara, gramınının ise 12 TL seviyelerini geçeceğini söyledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? 1 gram gümüş bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira oldu? 24 Ekim 2022 gümüş alış satış fiyatı güncel...


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön