09 / 05 / 2024

Gümüşlerimizi bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isim yanıtladı

Gümüşlerimizi bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isim yanıtladı

Dolar baskısı altında kalan gümüş fiyatları, değer kaybetmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarındaki düşüş karşısında yatırımcılar ''gümüşlerimizi bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı uzman isimden geldi.



Merkez bankalarının yüksek faiz oranları  ve küresel risk iştahının yükselmesi ile güçlenen dolar karşısında kıymeli metaller değer kaybetmeye devam ediyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ederken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyararak, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön