30 / 04 / 2024

Gümüşün geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Gümüşün geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler merakla takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın son işlem günü düşüşe geçerken yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırıyor. Gümüş fiyatları için rekor rakam resmen belli oldu. 



Gümüş fiyatları 13,50 TL seviyesi ile rekor kırarken, son günlerde düşüşe geçti. Haftanın son işlem günü olan Cuma günü gümüş fiyatları 13 TL seviyesinin altına geriledi. Gümüş fiyatlarının düştüğünü gören yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Gümüş fiyatları için rekor rakam Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş tarafından açıklandı. Gümüş fiyatlarının göreceği rekor rakam resmen belli oldu. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön