02 / 05 / 2024

Gümüşün gramı 11,35 lira: Rekor kırmaya hazırlanıyor!

Gümüşün gramı 11,35 lira: Rekor kırmaya hazırlanıyor!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne yükselişle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor.



Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Son zamanlarda yatırımcısına kazandırmaya devam eden gümüş  yeni haftanın ikinci işlem gününe yükselişle 11,141 liradan başladı ve kapanışı ise 11,35 liradan yaptı. Gümüş şuanda alış fiyatı 11,00 lira, satış fiyatı ise 11,35 liradan işlem görüyor. Peki gümüşün onsu şu dakikalarda kaç lira?

Gümüşün gramı 11,35 lira: Rekor kırmaya hazırlanıyor!

Gümüşün onsu yeni haftanın ikinci işlem gününe 24,35 seviyesi ile başlarken, kapanışı 24,78 bandında yaptı. Yatırımcıların altından sonra en çok tercih ettiği emtia yatırım aracı olan gümüş son 5 yıllık verilerine göre 19 Aralık 2021 tarihinde 11,977 lira seviyesi ile rekora imza atarken, geçen hafta sıcak gelişmelerin etkisi ile ulaşılan rakamlarla zirve seviyeye yaklaşılmış oldu.

 

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Gümüş bugün kaç lira? 1 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Gümüşte son dakika hamlesi! Yönünü değiştirdi!

Gümüş bugün kaç lira? 28 Şubat 2022 gümüş fiyatları!

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!

Has altın nedir? Yatırımcılar bu ayrıntıya dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön