28 / 04 / 2024

Günay Restoran Anadolu Yakası'na 2'nci şube açacak!

Günay Restoran Anadolu Yakası'na 2'nci şube açacak!

Yüzlerce sanatçının sahnelerinde yetiştiği gazino kültürünün son temsilcisi Günay Restoran, Anadolu Yakası'nda şube açacak. Bu kapsamda özellikle Ataşehir bölgesi başta olmak üzere mekân bakmaya başlanıldı...



Yüzlerce sanatçının sahnelerinde yetiştiği gazino kültürünün son temsilcisi Günay Restoran, Anadolu Yakası'nda şube açacak. Alkollü araç kullanımında cezaların artırılmasının işe yaraması da, Günay'ın bu kararında etkili oldu. Günay Restoran'ı çatısı altında bulunduran BVS Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Yıldız, cezaların artması nedeniyle Anadolu Yakası'ndan gelen müşteri sayısında önemli düşüş olduğunu söyledi. 


2 MİLYONLUK YATIRIM 


Yıldız, "Bu kapsamda özellikle Ataşehir bölgesi başta olmak üzere mekân bakmaya başladık. Gelecek yıla kadar İstanbul'da ikinci Günay Restoran'ı açmak için harekete geçeceğiz. Bu kapsamda yaklaşık 2 milyon liralık bir yatırımımız olacak" dedi. Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının sahne aldığı Günay'ın, yıllardır aynı çizgide hizmet verdiğini ve güven yarattığını vurgulayan Yıldız, bunda izledikleri ücret politikasının da etkili olduğunu söyledi. Yıldız, "Sahneye çıkan sanatçıya göre değişse de buraya gelenlerin ödedikleri rakam kişi başına 300 ila 600 lira arasında. Konuklarımızın duyduğu güvenin arkasında bu da yatıyor. Sonradan kendilerini şoka uğratacak faturalar çıkarmıyoruz" şeklinde konuştu. Yıldız, paket tur programlarının içine artık Günay'ın da eklendiğini kaydetti. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön