13 / 05 / 2024

Günay Restoran anadolu yakasında yeni şube

Günay Restoran anadolu yakasında yeni şube

Yüzlerce sanatçının sahnelerinde yetiştiği gazino kültürünün son temsilcisi Günay Restoran, Anadolu Yakası'nda şube açacak. Bu kapsamda özellikle Ataşehir bölgesi başta olmak üzere mekân bakmaya başlanıldı...

Ertuğrul Günay Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı şikayet etti!

Kültür eski Bakanı Ertuğrul Günay, twitter hesabından Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na şikayet etti. Eroğlu bu şikayete kayıtsız kaldı.

Emine Nur Günay, Eskişehir Süperkent projesini anlattı!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: Bakanlığın, Süperkent projesi Eskişehir için büyük bir kazanç. Projenin ne zaman başlayıp biteceğini Eskişehir’de düzenlenecek çalıştayda Bakan Sarı açıklayacak

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yeni şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yeni şehirler yaratacaklarını belirterek, “Örneğin Gaziantep’te 55 bin konutluk projeye başladık. Burada yaklaşık 300 bin nüfus yaşayacak” dedi

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya 43 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki yoğun talebi karşılamak amacıyla, 2016-2019 arasında 43 bin konut yapılacak.

Günay İnşaat yeni ofisine taşındı!

Konya'da 6 yıldır inşaat sektöründe yaptığı yatırımları ile adından başarı ile söz ettiren Günay İnşaat, yeni ofis binası ile müşterilerine daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.

Emine Nur Günay seçim beyannamesinde konuta yer verdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Baş Danışmanı AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Emine Nur Günay partisinin Eskişehir Seçim Beyannamesini açıkladı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu 105 milyar lira yatırım yapıldı!

Son 13 yılda Türkiye genelinde yapılan 462,8 milyar lira yatırımının yaklaşık dörtte biri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine tahsis edildiği bildirildi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 136 bin 771 konut inşa ediyor!

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 136 bin 771 konut inşaatına başladı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Doğu'da 700 bin ailenin ikâmet edeceği, 100 bin nüfuslu 7 şehir büyüklüğünde konut ürettik" dedi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da turizm sektörü ne durumda?

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde son günlerde artan terör olayları, turizm sektörünü vurdu. Turistlerin, rezervasyonlarını iptal etmesiyle doluluk oranı yüzde 5'in altına inen bölgedeki oteller bayramda ziyaretçi ağırlayamayacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde emlak fiyatları neden düştü?

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği (DİEM-DER) Başkanı Mustafa Koç, terör olaylarından en fazla Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin etkilendiğini, emlak sektöründe yaşanan durgunluğun piyasayı olumsuz etkilediğini söyledi.

Emine Günay: Yerli ve yabancı yatırımcı hükümeti bekliyor!

Başbakan Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı Prof. Dr. Emine Nur Günay, ekonominin siyasi anlamda belirsizlik dönemlerini sevmediğini, yerli ve yabancı yatırımcının yeni hükümeti beklediğini söyledi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne yatırım teşviği yüzde 60'a çıkartıldı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi 'ndeki baraj projeleri özellikle enerji ve tarım sektörüne yapılacak büyük yatırımları hızlandıracak.

Güneydoğu Anadolu turizm merkezi olacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi, silahlar kalıcı olarak sustuğunda yeniden kültür ve inanç turizminin merkezi olmayı hedefliyor.

Günay Restoran anadolu yakasında yeni şube Haberi

Günay Restoran anadolu yakasında yeni şube

Yüzlerce sanatçının sahnelerinde yetiştiği gazino kültürünün son temsilcisi Günay Restoran, Anadolu Yakası'nda şube açacak. Alkollü araç kullanımında cezaların artırılmasının işe yaraması da, Günay'ın bu kararında etkili oldu. Günay Restoran'ı çatısı altında bulunduran BVS Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Yıldız, cezaların artması nedeniyle Anadolu Yakası'ndan gelen müşteri sayısında önemli düşüş olduğunu söyledi. 


2 MİLYONLUK YATIRIM 


Yıldız, "Bu kapsamda özellikle Ataşehir bölgesi başta olmak üzere mekân bakmaya başladık. Gelecek yıla kadar İstanbul'da ikinci Günay Restoran'ı açmak için harekete geçeceğiz. Bu kapsamda yaklaşık 2 milyon liralık bir yatırımımız olacak" dedi. Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının sahne aldığı Günay'ın, yıllardır aynı çizgide hizmet verdiğini ve güven yarattığını vurgulayan Yıldız, bunda izledikleri ücret politikasının da etkili olduğunu söyledi. Yıldız, "Sahneye çıkan sanatçıya göre değişse de buraya gelenlerin...