01 / 05 / 2024

  Akyazı Şenol Güneş Kompleksi inşaatı

  Akyazı Şenol Güneş Kompleksi inşaatı

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Akyazı Stadı'na Şenol Güneş'in adı mı verilecek?

Trabzonspor'un yeni stadı için Akyazı'da çalışmalar sürerken stadın ismi için bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre stada Şenol Güneş'in ismi verilecek.

Trabzon İnşaat Mühendisleri'nden Akyazı Projesi’ne farklı bakış!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı, Akyazı Projesi dolgu alanı ile Sahil Yolu arasında geniş bir su yolu oluşturulması gerektiğini belirtti.

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu 60 günde bitecek!

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu inşaatının 60 iş günü içerisinde tamamlanacağı bildirildi. Okul müdürü Serkan Yaşar, 60 günde yapılacak okul inşaatının en kısa sürede bitirilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatından son görüntüler!

Trabzonspor'un yeni evi Akyazı Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 41 bin 461 kişilik stadyumun çatı sisteminin Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacağı belirtiliyor.

Akyazı İmam Hatip Ortaokulu 2016'da açılacak!

Akyazı İmam Hatip Ortaokulu inşaatında inceleyen Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, “Okulun 2016-2017 eğitim-öğretime yılına kazandırılması için çalışmaların hızlandırılması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

Akyazı, Türkiye'nin en önemli statlarından olacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

  Akyazı Şenol Güneş Kompleksi inşaatı Haberi

  Akyazı Şenol Güneş Kompleksi inşaatı

Trabzon amatörüne uzun yıllar hizmet veren Yavuz Selim Sahası çevresinde yapılan düzenlemelerden sonra gözlerin çevrildiği Akyazı’da hem amatör, hem de profesyonel takımlara hizmet verecek olan doğal ve suni çime yönelik çift yönlü tribünde sona geliniyor. Günebakış'ta yer alan habere göre; şimdi de, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi. Bakanlığın onayladığı bu tribün de tamamlanınca aynı zamanda amatör kulüplerin oda sorunu da büyük ölçüde çözüme kavuşacak.

SIRA ÇATI KAPLAMADA 

Şenol Güneş Kompleksi içinde doğal ve suni çimli 2 sahaya yapılan çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. 1500’er kapasiteli toplamda 3 bin kişilik tribünde 117 kişilik protokol ve 35 kişilik de basın tribününün yanı sıra tribünün alt kısmında 4 hakem odası ile 15 soyunma odası bulunacak....