05 / 05 / 2024

  Esenler Emlak Konutları fiyat 2018

  Esenler Emlak Konutları fiyat 2018

İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında yükselen Esenler Emlak Konutları'nda 2+1 daire fiyatları 644 bin TL'den başlıyor..

Emlak Konut GYO Esenler projesinde son dakika! Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesinde hafriyat çalışmaları devam ediyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari üniteye yer verilen Esenler Emlak Konut GYO projesi Atışalanı'nda yükselecek.  Projenin inşaat çalışmalarının 2026 yılında tamamlanması planlanıyor.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesi resmen başlıyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünitenin yer alacağı proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

İras İnşaat Tekstil Emlak Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İras İnşaat Tekstil Emlak Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Er tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler projesi için düğmeye bastı. 3 milyar 358 bin 494 bin 83 TL'ye mal olacak projede 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünite yer alacak.

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu proje için sözleşme Bedeli 6 milyar 396 milyon TL+KDV şeklinde açıklandı.

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Bozkurt ve Orhan Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Kalkan tarafından kuruldu.

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelik tarafından kuruldu. 

Uybar İnşaat Emlak Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Uybar İnşaat Emlak Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uybar İnşaat Emlak Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Esenler parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenler Atışalanı parsellerinin değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun Esenler parsellerinin değeri...

Pace Property Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pace Property Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Bölücek tarafından kuruldu.

  Esenler Emlak Konutları fiyat 2018 Haberi

  Esenler Emlak Konutları fiyat 2018

ESKON A.Ş., Esenler Belediyesi ve  Emlak Konut GYO iş birliğiyle hayata geçirilen Esenler Emlak Konutları'nda daireler hemen teslim ediliyor. Proje 56 bin 841 metrekare arsa alanına sahip. 

İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında yükselen Esenler Emlak Konutları'nda 970 konut ve 23 ticari birim bulunuyor. Proje Tem'e 3 kilometre, Atatürk Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 

2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Esenler Emlak Konutları'nda 1+1 satışlarının tamamlandı. Projede yeşil alanlar , dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları da  mevcut. 
 

Esenler Emlak Konutları 2018 kampanyası! 

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimin yapıldığı Esenler Emlak Konutları'nda kampanya kapsamında 91 adet daire yer alıyor. Projede 2+1 daire fiyatları 644 bin TL'den başlıyor. Kampanyalı ödeme planı şu şekilde: 


Tel : 0212 430 15 02

Web :...