10 / 05 / 2024

  Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat kimin 

  Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat kimin 

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi   Mustafa Turgay Gürdenlioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ'den Kırklareli'ye 158 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesi 2 Ekim tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 158 adet konut yer alıyor. 

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

TOKİ'den Kırklareli'ye 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kırklareli'nin o ilçesi için son dakika müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kırklareli projesi için start verdi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kırklareli projesi resmen açıklandı! Kırklareli'ye 380 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli'de 380 yeni konut hayata geçirecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeşil Kalkınma Devrimi'yle inşaatlarda iş yapış şekli değişecek!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, Paris İklim Anlaşması ve Yeşil Kalkınma Devrimi’yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kılıç, "Yeşil Kalkınma Devrimi’yle inşaatlarda iş yapış şekli de değişecek." dedi.

Kırklareli Babaeski'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık 13 tarla!

T.C. Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli ili, Babaeski ilçesinde 13 tarlayı 13 milyon 441 bin 759 TL'ye satıyor...

Kırklareli Babaeski'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık 13 gayrimenkul!

T.C. Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli ili, Babaeski ilçesi, Erikleryurdu Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü 15 milyon 593 bin 692 TL'ye satıyor...

Sanayide yeşil dönüşüm başlıyor!

DEİK, "Sanayide Yeşil Dönüşüm" projesi ile Türk firmalarını yeşil dönüşüme hazırlamak için düğmeye bastı. 

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 konut ve 1 okul müjdesi!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 yeni konut!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Mimaride yeni yaklaşım: Yeşil yapılaşma!

Çevre hassasiyeti dünya çapında hızla yayılırken, mimaride de kendini göstermeye başladı. Farklı ülkelerdeki konut projelerinde yüksek yapılarda da artık geniş yeşil alan yaratan tasarımlar ön plana çıkıyor. Yeşil alan akımı şehir içindeki konutlarda kendini göstermeye devam edecek gibi duruyor...

  Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat kimin  Haberi

  Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat kimin 


Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi  10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Turgay Gürdenlioğlu tarafından kuruldu. 


Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Her çeşit yapı ve inşaat işleri yapmak ve taahhütlerine iştirak etmek. b)Gayrimenkul arsa almak ve imar durumlarına göre bu gayrimenkul arsalar üzerine inşaatlar yapıp satmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi  adres; TOPÇULAR MAH.RAMİ KIŞLA CD. DEMİRKAPI İŞ MER.NO.5/5...