18 / 05 / 2024

1 aralık köşe yazısı

1 aralık köşe yazısı

Matkap sesleri, gri uzun gökdelenler, trafik, araba, korna, inşaat ve egzoz mu yoksa ağaçlar, kuş sesleri, göl, çimen, yeşil, ördekler ve banklar mı? İstanbul'a park lazım. Özellikle batı yakasına.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

1 Aralık Cuma altın fiyatları! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları Aralık ayına rekor seviye ile girdi. Altının ons fiyatı 2041 dolar olurken yatırımcılar gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını merak ediyor. Peki 1 Aralık Cuma altın fiyatları ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

BİM 1 Aralık online aktüel ürünler kataloğu! Stanley Termos 999 TL'ye, Arnica elektrikli süpürge 2.699 TL'ye düştü!

BİM'in 1 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de pek çok ürün uygun fiyata satılacak. Peki, BİM aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?

Türkiye genelinde zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık'ta başlıyor! Cezası 2 bin 568 TL! 

Ticari araçlar için kış lastiği kullanım zorunluluğu, Türkiye genelinde 1 Aralık'ta, İstanbul'da ise bu tarih öne çekilerek 25 Kasım'da başlayacak. Uygulamaya uymayan sürücülere 2 bin 568 TL ceza kesilecek.

Araç sahipleri dikkat! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor, son tarih 1 Aralık...

Milyonlarca araç sahibine son dakika uyarısı geldi. Buna göre 81 şehirde zorunlu olan uygulamaya uymayana para cezası uygulanacak. Araç sahipleri 1 Aralık tarihine kadar vaktiniz bulunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 28 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu haftanın başından itibaren peş peşe zam gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına tekrar zam gelirken fiyatlar resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 28 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Altın fiyatları, Rusya Lideri Vladimir Putin'in kararı sonrası AB ile artan gerilim ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarına Putin Rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! İşte 28 Aralık 2022 altın fiyatları.

BİM online indirimli ürünleri raflara peş peşe dizildi! 1 kg kıyma 89 TL'ye tık diye düştü! 27 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in online indirimli ürünleri raflara peş peşe dizildi! 1 kg kıyma 89 TL'ye tık diye düştü! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bir yılda yüzde 100 zam geldi, kış lastikleri rafta kaldı! İşte 26 Aralık 2022 kış lastiği fiyat listesi...

Ticari araçlara 1 Aralık’tan itibaren kullanılması zorunlu olan kış lastiği fiyatları bir yılda yüzde 100 zamlanınca lastikçilerin işleri de durma noktasına geldi. Bir kış lastiğinin fiyatı ortalama olarak  bin 500 liraya yükseldi.  İşte 26 Aralık 2022 kış lastiği fiyat listesi...

A101'de yüzde 25'e varan bomba indirim! 1 kg çay 62 TL'ye düştü! Üçer beşer satılıyor! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

A101 24-30 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı. Kampanya kapsamında yüzde 25'e varan bomba indirimi dikkat çekti. İşte 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

BİM'de ithal peynir çeşitleri 49 TL, 1 kg dana kıyma 89 TL! BİM online aktüel kataloğu 27 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 27 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Yayımlanan kataloğda peynir çeşitleri 49 TL, 1 kg dana kıyma 89 TL fiyatlarla satışa sunulacak. Peki, BİM'de diğer ürünlerin fiyatı ne kadar kaç TL? İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 22 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları dolar kurunun değer kaybetmesi ile düşüşe geçti. 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 22 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

1 aralık köşe yazısı Haberi

1 aralık köşe yazısı

İstanbul'un ciğerleri yok. Nasıl nefes alıyor İstanbul? Denizinden mi? Denizinden nefes alamaz. Deniz onun gözleri, ciğerleri değil.

Havayı temizleyen, güneşe kollarını açmış bir sürü ağaca ihtiyacımız var. Bebeğiniz olunca doktorlar diyor ki "AVM'lere sokmayın, açık havada gezsin". Gezsin de, nerede gezsin? Şehirde bebeklerin ihtiyacı olan sessiz, yeşil, kuş sesli, temiz havalı o yer nerede? Ben bulamıyorum. Batı yakasında, boğaz kıyısında birkaç korulu tepe var ama bebekle yokuş... Belgrad'a da ha deyince gidilmiyor.

Her büyük şehrin, "Off yeter sıkıldım bu şehirden ve keşmekeşinden! İnsan olduğumu, doğaya ait bir canlı olduğumu, nefes aldığımı hatırlamak istiyorum" diyenlere açacak bir kapısı olmalı. New York'taki Central Park gibi. Londra'daki Hyde Park gibi. Berlin'deki Tiersgarten gibi. Buralar bize, 'her şey koşturma değil, her şey acele değil, hiçbir...