06 / 05 / 2024

1 Aralık vergi ödemeleri

1 Aralık vergi ödemeleri

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV)'nin 2'nci taksit ödemesi 1 Aralık tarihinde sona eriyor. Cumartesi ve Pazar günü belediye hizmet binasında ve semt veznelerinde tahsilat işlemine devam edecek.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

1 Aralık Cuma altın fiyatları! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları Aralık ayına rekor seviye ile girdi. Altının ons fiyatı 2041 dolar olurken yatırımcılar gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını merak ediyor. Peki 1 Aralık Cuma altın fiyatları ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

BİM 1 Aralık online aktüel ürünler kataloğu! Stanley Termos 999 TL'ye, Arnica elektrikli süpürge 2.699 TL'ye düştü!

BİM'in 1 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de pek çok ürün uygun fiyata satılacak. Peki, BİM aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?

Türkiye genelinde zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık'ta başlıyor! Cezası 2 bin 568 TL! 

Ticari araçlar için kış lastiği kullanım zorunluluğu, Türkiye genelinde 1 Aralık'ta, İstanbul'da ise bu tarih öne çekilerek 25 Kasım'da başlayacak. Uygulamaya uymayan sürücülere 2 bin 568 TL ceza kesilecek.

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Araç sahipleri dikkat! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor, son tarih 1 Aralık...

Milyonlarca araç sahibine son dakika uyarısı geldi. Buna göre 81 şehirde zorunlu olan uygulamaya uymayana para cezası uygulanacak. Araç sahipleri 1 Aralık tarihine kadar vaktiniz bulunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

Bir yılda yüzde 100 zam geldi, kış lastikleri rafta kaldı! İşte 26 Aralık 2022 kış lastiği fiyat listesi...

Ticari araçlara 1 Aralık’tan itibaren kullanılması zorunlu olan kış lastiği fiyatları bir yılda yüzde 100 zamlanınca lastikçilerin işleri de durma noktasına geldi. Bir kış lastiğinin fiyatı ortalama olarak  bin 500 liraya yükseldi.  İşte 26 Aralık 2022 kış lastiği fiyat listesi...

Kış lastiği fiyatlarında son dakika! A101 Hepsiburada 20 Aralık 2022 kış lastiği fiyat listesi...

Kış lastiği uygulaması 1 Aralık tarihi itibariyle başladı. Arabası olan vatandaşlar kış lastiği fiyatlarına bakıyor. Kış lastiklerinin fiyatı nedir? 20 Aralık 2022 tarihli fiyat listesi için tıklayınız...

Benzin ve motorinde beklenen haber! İşte 1 Aralık Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yaşanan her değişim araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 1 Aralık Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 1 Aralık Perşembe 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

1 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 1 Aralık Perşembe 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 1 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.079,77liradan satılıyor. 1 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 1 Aralık altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 1 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 1 Aralık Perşembe günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz son işlem günün rakamları yani 18,64 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 1 Aralık Perşembe kuru…

1 Aralık vergi ödemeleri Haberi

1 Aralık vergi ödemeleri

Muratpaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliği cumartesi ve pazar günü belediye hizmet binasında ve semt veznelerinde tahsilat işlemine devam edecek Vatandaşların vergi ödemelerin- Bahçelievler ve Meltem Semt de mağdur olmamaları için Kırcami, Elmalı, Dedeman, Güvenlik, Fener, Bayındır, Dutlubahçe, Cumhuriyet, Ali Çetinkaya, Konuksever, Vezneleri sabah 08.00'den itibaren tahsilat işlemini yapacak. Veznelerde ayrıca Af Kanunu kapsamında yapılandırma yapan vatandaşlar da ödemelerini yapabilecek. 


Antalya...