19 / 05 / 2024

1. bölge özel teşvik

1. bölge özel teşvik

1. Bölge’nin Türkiye’nin çıkış noktası olduğunu söyleyen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, “Sermaye, teknoloji, yatırım 1. Bölge’de bulunuyor. Türkiye’nin ekonomi politikalarını bu bölgeye göre tasarlamalı” dedi

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

TOKİ Esenler 4. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler 4. Etap 1. Bölge projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek...

Kuzey Makedonya'dan Türk yatırımcılar için özel avantajlı bölge tahsisi!

Kuzey Makedonya, Türk yatırımcılar için özel bölge tahsis edeceğini açıkladı ve yatırımcıları bölgeye davet etti.

Edirne Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet tarla!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edirne ili, İpsala ilçesinde yer alan 30 tarlayı kiraya çıkarıyor. 

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi ve proje detayları...

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

1. bölge özel teşvik Haberi

1. bölge özel teşvik


Türkiye’nin en gelişmiş 1. Bölgesi için özel teşvik talebi geldi. Talebi gündeme getiren Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, “1. Bölge Türkiye’nin çıkış noktasıdır. Sermaye ve teknoloji, yatırım 1. Bölge’de bulunuyor” diyerek, “Türkiye ekonomi politikalarını bu bölgeye göre tasarlamalı” açıklamalarını yaptı. Türkiye’nin 1. Bölgesi’nde İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya ve Muğla yer alıyor.


DÜNYA’nın sorularını yanıtlayan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Türkiye’nin kalkınmada 1. Bölgesi ile San Francisco havzası birbirine benzer özellikler barındırıyor. San Francisco bölgesi, ABD’nin zenginliğini üretiyor. Dünyayı yöneten bütün şirketler orada. Dünyanın en iyi 35 üniversitesi bu bölgede. San Francisco ile Güney Marmara bölgesi havzası birbiriyle eş değer. 1. Bölge Türkiye’nin çıkış noktasıdır” diye konuştu. “Türkiye, söylemlerini ve ekonomik politikalarını 1....