15 / 05 / 2024

1 K İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Dayanıklı Tüketim Maddeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

1 K İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Dayanıklı Tüketim Maddeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

1 K İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Dayanıklı Tüketim Maddeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kerem Atmaca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Sais Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sais Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Çetinkaya tarafından kuruldu.

Ekotek Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekotek Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Erdoğru tarafından kuruldu.

Dng Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Cengiz tarafından kuruldu.

Ataman Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataman Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bertan Ataman tarafından kuruldu.

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ekmekci tarafından kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tayfun Memişoğlu tarafından kuruldu.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Tekin tarafından kuruldu.

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Birlik tarafından kuruldu.

1 K İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Dayanıklı Tüketim Maddeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

1 K İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Dayanıklı Tüketim Maddeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi


1 K İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Dayanıklı Tüketim Maddeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kerem Atmaca tarafından kuruldu. 


1 K İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Dayanıklı Tüketim Maddeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



1 K İnşaat Turizm Gıda Otomotiv...