09 / 05 / 2024

1 milyon euro tazminat

1 milyon euro tazminat

Kıbrıs Barış Harekatından sonra evine gidemediği için AİHM'e Türkiye'yi dava edip, 1 milyon Euro tazminat alan Loizidu'nun evine hiç gitmediği ortaya çıktı. Ev şuanda köpekler tarafından işgal edilmiş durumda...

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

Peker GYO'nun iştiraki Peker GYO Spain SL, İspanya'da 1.4 milyon Euro'ya 2 gayrimenkul aldı! 

Peker GYO'nun İspanya'daki iştirak şirketi Peker GYO Spain SL, İspanya Malaga Marbella'da Urbanisation Oasis Club projesindeki 2 konutu 1 milyon 400 bin Euro'ya satın aldı. 

Avrupa’nın göbeğinde aylık 64 bin liraya çalışacak 1 milyon 500 bin işçi alacaklar! İşte aranan meslek grupları

Yurt dışında çalışmak isteyenleri sevindirecek bir haber geldi. Avrupa’nın en güçlü ekonomisine sahip Almanya 1 milyon 500 bin işçi alacağını duyurdu. Aylık maaşın ise 4 bin Euro yaklaşık 64 bin Türk Lirası olduğu öğrenildi. İşte alım yapılacak meslek grupları…

Peker GYO, İspanya'daki Urbanisation Oasis Club projesinden 1.4 milyon Euro'ya gayrimenkul aldı!

Peker GYO, İspanya Malaga Marbella'da yer alan Urbanisation Oasis Club projesinden 1 milyon 400 bin Euro'ya gayrimenkul aldı. 

Jens Spahn'ın 4.1 milyon Euro'luk villası Başbakanlık hayallerini suya düşürdü!

Bu yıl Merkel'den sonra boşa çıkacak Başbakanlık koltuğuna gözünü diken Alman Sağlık Bakanı Jens Spahn'ın bir dönemler yönetim kurulu üyesi olduğu bankanın kredisiyle 4.1 milyon euroluk villa satın aldığı belirlendi. 

Peker GYO Almanya'da 1 milyon Euro'ya şirket kurdu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Almanya'da yapacağı yeni yatırımları gerçekleştirmek üzere oluşturduğu yeni yapılanmanın bir parçası olarak Peker GYO AŞ'nin yüzde 100 sahibi olduğu 1 milyon Euro sermayeli Almanya Düsseldorf merkezli Peker GYO Global GMBH şirketini kurdu. 

Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi 1 milyon 600 bin Euro'ya restore edilecek!

Sinop'ta 1887-1999 yıllarında hapishane olarak kullanılan, 2000'de ise müzeye çevrilerek ziyarete açılan Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'nde 1 milyon 600 bin avroluk restorasyon yapılacak.

Dusko Tosic Sırbistan’daki villasını 1 milyon euroya yeniletti!

Beşiktaş’ın eski yıldızı ünlü futbolcu Dusko Tosic, geçen ay annesini kaybeden eşi Jelena Karleusa için Sırbistan’daki villasını 1 milyon euro’ya yeniletip eşini teselli etti..

Peker GYO'nun Almanya'daki binasına 5,1 milyon Euro teklif!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya'nın Heinsberg kentinde yer alan binası için potansiyel bir alıcıdan 5 milyon 100 bin Euro teklif geldi...

Corinna Schumacher 30 milyon Euro'ya ev aldı!

Eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, 15 bin metrekare arazi üzerinde bulunan villa aldı. Corinna Schumacher ev için 30 milyon euro ödedi.

Mesut Özil Alaçatı’dan 1 milyon euro’ya villa aldı!

İngiltere’nin Arsenal takımında top oynayan Mesut Özil, Çeşme’den villa aldı. Ünlü futbolcunun Alaçatı’daki villa için 1 milyon euro ödediği söyleniyor.

Özak GYO tarafından 5,8 milyon Euro finansman sağlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, grup imkânları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere, 5,8 milyon Euro tutarda ve Euro Libor + yüzde 1,2 maliyetli finansman sağlandı.

1 milyon euro tazminat Haberi

1 milyon euro tazminat

1974 Kıbrıs Barış Harekatı’ndan sonra Girne Türk Mahallesi Şair Nedim Sokak 11 numaradaki evine gidemediğini belirten Güney Kıbrıs Rum vatandaşı Titina Loizidu, 1989 yılında AİHM’e başvuruda bulunarak Türkiye’ye tazminat davası açtı. Loizidu, evine el konulduğu gerekçesiyle İnsan Hakları Sözleşmesi ‘nin mülkiyet hakkını koruma altına alan 1 No’lu protokolün 1. maddesinin ihlal edildiğini belirterek bu ihlalden Türkiye’nin sorumlu olduğunu öne sürdü. Türkiye ise Loizidu’nun gayrimenkulünün Türkiye toprakları dışında olduğu için davaya taraf olmadığını vurgulayarak savunmasını yaptı. Ancak AİHM, 1996 yılında Türkiye’yi haksız bularak 600 bin dolar tazminat ödemeye mahkum etti. Ancak Türkiye, bu kararın “siyasi” olduğunu belirterek karara uymayı reddetti. Borç ödenmeyip 1 milyon Euro'ya yükselince 2003 yılının sonunda Titina Loizidu'nun hesabına...