16 / 05 / 2024

1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık kongresi

1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık kongresi

Kocaeli'de düzenlecek 1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi'nin başkanlığını Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mümin Şahin yapacak.

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samettin Murat Ayan ve Deniz Önder ortaklığında kuruldu.

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Furkan Çelik, Volkan Çelik ve Yalçın Daşdemir ortaklığında kuruldu.

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Er tarafından kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

Proce Uluslararası Altyapı Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proce Uluslararası Altyapı Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Karaman tarafından kuruldu.

Hayat 1 İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat 1 İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yıldız tarafından kuruldu.

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Shıralıyev tarafından kuruldu.

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Uzer tarafından kuruldu.

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akkar tarafından kuruldu.

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettinn Aydın tarafından kuruldu.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık kongresi Haberi

1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık kongresi

Kocaeli'de düzenlecek 1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi'nin başkanlığını Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mümin Şahin yapacak.


Prof. Dr. Şahin, yaptığı açıklamada kongrenin ana temasının "Mühendislik ve tasarım uygulamaları" olacağını söyledi.


Kongrede, farklı mühendislik dalları başta olmak üzere, mimarlık ve tasarım alanından çalışmalara yer verilecek konulara multidisipliner yaklaşımlar çerçevesinde hayat kazandırmayı hedefllediklerini ifade eden Prof. Dr. Mümin Şahin, şunları kaydetti:


"Kongrede, bir çok farklı mühendislik alanının bir araya gelerek ortaya çıkarmış olduğu uygulamaların başta alana ve tüm dünya insanlarına olan katkıları üzerinde durulacaktır. Ulusal ve uluslararası alanda yapılan mühendislik uygulamalarının bugünkü geldiği nokta ve ilerleyen süreçte yapılması planlanan çalışmaların neler olduğu hakkında bilgi edinilecektir. Yine birbirinden değerli bilim insanının katılarak alana yönelik görüş ve önerilerini...