17 / 05 / 2024

1 Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri

1 Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri

1. Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Antalya Zirvesi' başlıyor. Zirvede MENA ülkeleri buluşacak ve 320 acenta bu dev organizasyonda yer alacak.

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Pourmasoomı, Mahdi Moayed, Hamed Borojerdi, Eiman Einy ve Peyman Eyni ortaklığında kuruldu.

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Ortadoğu Resim Modern Talatpaşa fiyatları!

Toplam 335 konuttan oluşan Resim Modern projesinde yüzde 1 KDV oranı sunuluyor. Projede konut teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Ortadoğu Resim Modern Talatpaşa fiyatları...

Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri!

KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Resim Modern projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri ne zaman?

Ortadoğu Grup Resim Modern daire fiyatları!

Peşin ödemelerde indirim imkanı sunulan Resim Modern projesinde yüzde 1 KDV oranı sunuluyor.  Ortadoğu Grup Resim Modern daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. 

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasında 0.70 kredi faizi!

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyası sürüyor. 1.394 konutun bulunduğu Resim İstanbul projesindeki konutlar, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor.

Ortadoğu Grup'tan Emlak Konut’un kampanyasına destek!

Emlak Konut’un 1 Ağustos’ta başlattığı kampanyaya Ortadoğu Grup da katıldı. Kampanyaya tüm projeleriyle katılma kararı alan Ortadoğu Grup, Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projeleriyle destek verecek.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasında yüzde 20 net indirim!

Emlak Konut’un 1 Ağustos’ta başlattığı kampanyaya Ortadoğu Grup da katıldı. Ortadoğu Grup kampanyaya tüm projeleriyle katılma kararı aldı.

1.MENA Antalya Zirvesi yarın başlıyor!

1. Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Antalya Zirvesi' başlıyor. Zirvede MENA ülkeleri buluşacak ve 320 acenta bu dev organizasyonda yer alacak.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Ortadoğu Grubu'nun 2 bin konutluk gayrimenkul projesi var!

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman'da 3+1'ler 4 bin 650 TL taksitle!

Toplamda 1.394 daireden meydana gelen proje 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Resim İstanbul Orman Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor.

1 Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri Haberi

1 Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri

Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerini bir arada buluşturacak olan '1. Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Antalya Zirvesi' Serik Belediyesi ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenecek. Toplantıya, MENA bölgesindeki 15 ülkeden 328 acentenin yanı sıra Türkiye'deki 10 Körfez ülkesinin büyükelçilerinin katılması bekleniyor. Toplantıda MENA ülkelerinden gelen turist sayısının arttırılması hedefleniyor. Antalya Belek'te yarın başlayıp 9 Şubat'ta bitecek olan zirvenin kriz ortamını ortadan kaldırmak için bir fırsat olduğunu kaydeden Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Türkiye'nin ekonomik krizden zarar etmeden çıkması için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu. Türk Hava Yolları Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna ise, "10 yıl görev yapmış biri olarak MENA ülkelerinin bize olan ilgilerini biliyorum. Biz bize düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz" dedi. 


320 ACENTE KATILIYOR 

Cuma günü başlayacak...