08 / 05 / 2024

10 Dem Gayrimenkul İnşaat Turizm

10 Dem Gayrimenkul İnşaat Turizm

10 Dem Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Onan, Şükrü Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Beyoğlu'nda kuruldu.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Belediye 10 adet gayrimenkul satacak! İhalesi 25 Ekim'de!

Hasköy Belediye Başkanlığı, Muş Hasköy'de yer alan 10 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Bahçelievler, İstiklal, Sayanlar, Kültür ve Vatan mahallelerinde yer alıyor.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir'deki 10 adet gayrimenkulü satıyor! 5 bin TL'den başlıyor!

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir2de 10 adet taşınmaz satacağını ilan etti. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatı ne kadar? İşte ilana ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mardin'de 45 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet gayrimenkulü 44 milyon 968 bin 85 TL bedelle satışa çıkardı.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

Gaziantep'te 27.9 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 10 adet gayrimenkulü 27 milyon 971 bin 809 TL bedelle satışa çıkardı.

Koronavirüs Çin'deki emlak yatırımlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgınının emlak piyasasına etkisinin nasıl olacağı merak edilen bir durum. Örnek olacak ilk veriler Çin'den geldi. Çin'de önceki aylarda yüzde 10 artan gayrimenkul alımları Ocak ve Şubat'ta yüzde 16 düştü...

Gaziantep'te 15.6 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 10 adet gayrimenkulü 15 milyon 579 bin 527 TL bedelle satışa çıkardı.

2019 Eylül'de en fazla konut satılan 10 il!

Endeksa. com, TÜİK‘in açıkladığı 2019 Eylül'de ayı konut satış verilerini değerlendirdi ve en fazla konut satışı gerçekleşen 10 ilin gayrimenkul değerlerini açıkladı...

2019 Ağustos'ta konut satışları hareketlendi!

Endeksa. com, TÜİK‘in açıkladığı 2019 Ağustos ayı konut satış verilerini değerlendirdi ve en fazla konut satışı gerçekleşen 10 ilin gayrimenkul değerlerini açıkladı...

Pendik'te 25.4 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Pendik Belediyesi, Pendik Dolayoba'da yer alan 10 adet gayrimenkulü 25 milyon 427 bin 992 TL bedelle satışa çıkardı.

10 Dem Gayrimenkul İnşaat Turizm Haberi

10 Dem Gayrimenkul İnşaat Turizm
10 Dem Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Onan, Şükrü Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


10 Dem Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL -Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. -Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal...