20 / 07 / 2024

10 milyon avroluk hibe teklifi

10 milyon avroluk hibe teklifi

Boşnak nüfusun yoğun olarak yaşadığı Sancak bölgesi yakınlarındaki Kralyevo şehrindeki Morava Havalimanı inşaatının tamamlanması için Türkiye hükümetinin 10 milyon avroluk hibe teklifinin Sırbistan hükümetince kabul edilmeyeceği bildirildi...

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Aydın Söke'de 20 milyon avroluk yeni tesis açıldı!

Türk ve Danimarkalı ortaklığıyla Söke'de 20 milyon avroluk dev balık yemi üretim tesisi açıldı. Yıllık 50 bin ton balık yemi üretilecek tesis sayesinde üç yıl içinde 25 milyon avro ihracata ulaşılması hedefleniyor.

Prinzhorn Holding'den Kütahya 2.OSB'ye 300 milyon avroluk fabrika!

Kütahya'da, Avusturyalı Prinzhorn Holding tarafından 300 milyon avroluk yatırımla kağıt üretim fabrikası kurulmasının planlandığı bildirildi.

Konya Karatay'da 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay Fevziçakmak'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 6 Eylül'de gerçekleştirilecek arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Afyonkarahisar'da 10 milyon liralık yatırım engeline suç duyurusu!

Afyonkarahisar'da işadamı Mesut Birler, yaklaşık 10 milyon liralık yatırımı yapmasını engelledikleri iddiasıyla FETÖ operasyonunda tutuklanan 9 hakim ve savcının yanı sıra Afyonkarahisar Defterdarlığı'nda görevli 3 memur hakkında Afyonkarahisar Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu.

Kayseri İncesu'ya 10 milyon TL'lik yatırım!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol "İncesu Belediyesi olarak borçsuz belediyecilik anlayışı ile kendi imkânlarımızda toplam 10 milyon TL'lik yatırım çalışmalarımız hızla devam etmektedir." dedi.

Kırklareli Vize'de 10 milyon TL'ye satılık otel ve kültür merkezi!

Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli Vize'deki otel ve kültür merkezini satışa çıkardı. 21 Eylül 2016 tarihinde ihale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

İşte Neymar'ın 10 milyon dolarlık malikanesi!

Barcelona'nın yıldız futbol oyuncusu Neymar, günlerini Los Angeles'da geceliği 10 milyon dolar olan lüks malikânede geçiriyor. İşte Neymar'ın malikanesi...

EBRD’den Kazakistan’ın altyapı projelerine 1.7 milyon tenge kredi!

EBRD ile Kazakistan arasında altyapı projeleri için 1 milyar 700 milyon tenge ve 10 milyon avroluk kredi anlaşması imzalandı. Kazakistan’ın önemli yatırımcılarından biri olan EBRD ülkeye yılda 700 milyon avroya kadar kredi veriyor.

Ankara Kızılcahamam'da icradan 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Kızılcahamam İcra Dairesi, Ankara Kızılcahamam'daki turizm tesisi imarlı arsayı satışa çıkardı. İhalesi 4 Ağustos'da başlayacak olan arsanın satış bedeli 10 milyon 95 bin 600 TL olarak belirlendi.

Mersin'de 10 milyon TL'ye satılık üç arsa!

Mersin 2. Satış Memurluğu tarafından, Mersin Yenişehir'deki üç arsayı satışa çıkardı. İhalesi 27 Temmuz'da başlayacak olan arsaların toplam satış bedelleri 10 milyon 93 bin 900 TL olarak belirlendi.

Edirne'de 10 milyon 333 bin TL'ye satılık arsa!

Edirne Merkez'de Hacılarezanı Mahallesi'nde yer alan 8.267 metrekare yüzölçümlü arsa 10 milyon 333 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Beykoz'da 10 milyon 500 bin TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Beykoz Kanlıca Mahallesi'nde yer alan 541,88 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul 10 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkarılıyor.

10 milyon avroluk hibe teklifi Haberi

10 milyon avroluk hibe teklifi


Sırbistan İnşaat ve Kentleşme Bakanı Velimir İliç, ülkenin güney kesimlerinde, Boşnak nüfusun yoğun olarak yaşadığı Sancak bölgesi yakınlarındaki Kralyevo şehrindeki Morava Havalimanı inşaatının tamamlanması için Türkiye hükümetinin 10 milyon avroluk hibe teklifinin Sırbistan hükümetince kabul edilmeyeceğini bildirdi.


Sırbistan'ın resmi haber ajansı TANJUG'un haberine göre, Kralyevo şehrini ziyaret eden İliç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sırbistan'ın Türkiye'nin bu yardımına ihtiyacı olmadığını söyledi.


İliç, Türkiye'nin söz konusu projenin tamamlanması için 28 milyon avroluk bir maliyet çıkardığını, bunun 10 milyonun avroluk kısmını kendilerinin hibe edeceğini söylediklerini, kalan 18 milyon avroluk kısmı ise Sırbistan hükümetinden talep ettiklerini belirtti.


"Morava Havalimanı'ndaki inşaat çalışmalarının tamamlanması için Türkiye hükümetinin 10 milyon avroluk hibesi Sırbistan hükümetince kabul edilmeyecek" diyen İliç, "Bizim inşaatçılarımız, aynı işi 18 milyon avroya yapabilecekken, neden onların hibesini alalım?...