28 / 04 / 2024

10 yılı dolduran kiracı itirazı

10 yılı dolduran kiracı itirazı

Kiracının tahliyesinde, dün itibari ile yeni bir dönem başladı. Ev sahipleri 10 yıllık kiracısını gerekçesiz tahliye edebilecek. Peki, 10 yıllık kiracı tahliye kararına itiraz edebilir mi?

Dünya Bankası’ndan korkutan açıklama! Ekonomide “kayıp 10 yıl” başlıyor!

İddialı adımlar atılmazsa küresel ekonomik büyümenin 2030’a kadar gerileme yaşayacağına işaret eden Dünya Bankası, yeni raporunda "kayıp bir 10 yıl başlayabileceği" uyarısında bulundu.

10 yıl motor garantili Profilo solo bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Profilo BMS662V5 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Siyah; 3 kademeli asansörlü üst sepeti, akıllı deterjan dozaj sistemi ve 10 yıl motor garantisi ile dikkat çekiyor. 

Profilo 10 kg 1200 devir çamaşır makinesi 10 yıl motor garantili! İşte Profilo 11 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinem uzun ömürlü olsun diyenler için Profilo 10 kg 1200 devir Çamaşır Makinesi 10 yıl motor garantisi ile satışta. Peki Profilo çamaşır makinesi ne kadara satılıyor? 

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi'nde 10 Yıl Paslanmazlık Garantisi! İşte Bosch 9 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DB01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, 10 yıl paslanmazlık garantisi ile bulaşık makinesi arayanların tercihi oluyor. Peki bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler?

Arçelik Kurutma Makinelerinde 10 Yıl Motor Garantisi! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Arçelik çamaşır kurutma makinesi alacaklar için 10 yıl motor garantili teknolojisiyle merak konusu oluyor. Peki geri iade etme süresi nedir? Akıllı Nem Sensörü ne işe yarıyor? 

İBB'den İstanbul’daki riskli binalara 10 yıl vadeli yeni finansman: Ana parayı vatandaş, faizi İBB ödeyecek! 

İBB, çürük binaların depreme dayanıklı hale getirilmesi amacıyla yeni bir finans modeli hazırlandı. Riskli binalara 10 yıl vadeli yeni finansman: Ana parayı vatandaş, faizi İBB ödeyecek! 

Detayları da açıklandı! Depremzedeye faizsiz 10 yıl kredi çağrısı!

Asrın felaketini yaşayan 10 ilde depremden mağdur olanlara kredi verilmesi çağrısı geldi. Depremzedelere verilecek kredinin 3 yıl geri ödemesiz ve 10 yıl faizsiz olması talep edildi.

Dondurucularda 10 Yıl ProSmart Inverter Kompresör garantisi! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Dondurucuların ömrünü 10 yıl uzatacak bu teknoloji ev hanımları için kaçırılmayacak bir fırsat.

Kişi başı gelir hedefi 10 yıl öncesine döndü!

Türkiye’nin kişi başına gelirde yeni hedefi açıklanırken, ifade edilen rakamın 10 yıl öncesiyle aynı olması şaşkınlık yarattı.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl vadeli kredi fırsatı! Metrekaresi 32 bin TL'ye!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl kredi fırsatıyla satışlar başladı. Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

10 yıl sonra istifa ederse tazminat alır mı?

Çalışma hayatında kıdem tazminatına dair pek çok soru sorulmaktadır. Kıdem tazminatı bir yılın sonunda alınabilir. Peki “10 yıl sonra istifa ederse tazminat alır mı?” İşte detaylar!

Profilo'dan 10 yıl garantili beyaz eşyalar. 10 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Akıllı teknoloji ürünlerinde iddialı çıkış yapan Profilo, buzdolabı başta beyaz eşyalarında 10 yıl garanti vadediyor. İşte 10 yıl garantili ürünler ve özellikleri...

Regal 10 yıl garanti vadediyor! Peki hangi ürünlerde geçerli. İşte 28 Eylül 2022 Regal fiyat listesi

Regal çamaşır makinelerinde 10 yıl motor garantisi kampanyasıyla sektörde çıtayı oldukça yükseğe çıkartıyor. Hem sessizlik hem de 10 yıl garanti vadeden Regal’in 28 Eylül fiyat listesi şöyle.

10 yılı dolduran kiracı itirazı Haberi

10 yılı dolduran kiracı itirazı

10 yıllık kiracı tahliye kararına itiraz edebilir mi?

Kiracının tahliyesinde, dün itibari ile yeni bir dönem başladı. 1 Temmuz 2012 itibarıyla 2 senelik süre ile ertelenen bu uygulama ile ev sahipleri resmen 10 yıllık kiracısını "gerekçesiz" çıkartma hakkına sahip oldu. 


Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Borçlar Kanunu madde 347'de yer alan 10 yıllık kiracıların tahliyesi 2 yıllık süre ile ertelenmişti. Bu sürenin sonuna gelinmesi ile artık ev sahipleri 10 yılı dolduran kiracılarını bildirim koşullarını yerine getirmek şartıyla herhangi bir haklı neden göstermeksizin evden çıkarabilecek. 


Peki, ev sahibinin bildirimi ne zaman ve nasıl yapması gerekiyor? 10 yıllık kiracılar tahliyeye itiraz edebilir mi? 10 yıllık kiracı tahliye kararına itiraz edebilir mi?


10 yıllık kiracı sını çıkarmak isteyen ev sahibinin yapması gereken tek şey her uzama yılının...