30 / 04 / 2024

100 bin konut toki kuraları

100 bin konut toki kuraları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek 100 bin konut projesinin kura çekilişi bugün itibariyle başlıyor. 

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum 100 bin ev sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘5 binini bile yapamadığını' dile getirerek, bakanken Üsküdar'da toplamda 15 bin konutu dönüştürdüğünü söyledi.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ Eskişehir 100 bin konut projesinde taksitler 22 bin TL'ye kadar yükseldi! Mağdurlar tepkili!

TOKİ Eskişehir 100 bin sosyal konut projesinin mağdurları dün Meclis'teydi. Evlerine kavuşamayan mağdurlar, yükselen fiyatlara tepkili. İşte detaylar...

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ 100 bin konut inşaatlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Vatandaşlar inşaatlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte detaylar!

TOKİ 50 bin ve 100 bin konut projeleri o tarihte teslim edilecek! Yüz binlerce kişi ev sahibi oluyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 50 bin ve 100 bin sosyal konut projelerindeki konutların 2023 yılında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Murat Kurum: TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut ürettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, TOKİ eliyle 2002 yılından şu ana kadar toplam olarak 1 milyon 100 bin konut ürettiklerini dile getirdi.

TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında 491 konut projelendirildi!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Gerek 50 bin, gerekse 100 bin sosyal konut projeleri kapsamında yatırımlarımız devam ediyor. 100 bin sosyal konut kapsamında 491, 50 bin sosyal konut kapsamında 613 konutu projelendirdik" dedi.

TOKİ 100 bin konut başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ'nin ucuz konut başvuruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021'de 100 bin dar gelirli ailenin konut sahibi olacağını açıklamıştı. Peki TOKİ ucuz konut başvuru tarihleri ne, kurasız konut başvurusu için şartlar neler? İşte detaylar...

TOKİ 100 bin konut başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ, Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için 100 bin konut satışı gerçekleştirecek. Peki, 100 bin konut için başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ 100 bin konut 2021 başvuruları ne zaman başlıyor?

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 100 bin yeni konut için düğmeye bastı. Peki TOKİ 100 bin konut 2021 başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ 970 bin konut hayata geçirdi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "TOKİ'nin bugüne kadar tamamladığı inşa halinde olan veya projelendirdiği konut toplamı 970 bini bulmuştur. Bu yıl 100 bin konut üretimi hedefine ulaştık. Önümüzdeki yıl 100 bin konutun daha üretimine başlamayı planlıyoruz" dedi.

100 bin konut toki kuraları Haberi

100 bin konut toki kuraları

Toplu Konut İdaresi tarafından Türkiye genelinde dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilecek olan 100 bin yeni sosyal konut için başvuru süreci geçtiğimiz ay tamamlanırken projelerin kura çekimi tarihleri de açıklandı. Ucuz konut sahibi olmak isteyen ve belirtilen şartları taşıyan milyonlarca vatandaş, işlemlerini E Devlet giriş ekranı üzerinden yapmıştı. 

TOKİ KURALARI 2020 ÇEKİLİŞ TARİHİ AÇIKLANDI

Kimlikli, depreme dayanıklı olarak hayata geçirilecek sosyal konutlara ülke genelinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başvuruların e-Devlet üzerinden ve belirlenen bankaların yetkili şubeleri aracılığıyla alındığı kampanyaya 1 milyon 211 bin 518 başvuru geldi.

İstanbul (Tuzla, Arnavutköy ve Başakşehir) başta olmak üzere şehir şehir ve ilçe ilçe 2020 TOKİ projeleri kura çekilişi tarihi ve sonuçları hakkında bilgi edinebilir, sorgulama ekranı ile isim listesi ve diğer birçok konuya yönelik fikir edinebilirsiniz.

Bu...