08 / 05 / 2024

11 raf yapı malzemesi ödülü

11 raf yapı malzemesi ödülü

Türk Ytong tarafından sektörde bir ilk olarak ısı yalıtım değeri yüzde 15 daha artırılarak üretilen “Ytong Blok 0,11” Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen RAF Yapı Malzemesi Ödülü'nün sahibi oldu.

Ailelere 11.500 TL Nakit para ödenecek. Üstelik alması çok kolayı hemen bunu yapın

Ailelere yönelik 11 bin 500 TL devlet nakdi yardımı yapılacak. Üstelik ailelerin bu paraları alması çok da kolay.

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

Şekerbank, bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 kentte yapılacak personel alımları için açık kadrolar ve başvuru yeri belli oldu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tam 11 ilde mülakatsız personel alacak! Kadrolar tek tek belli oldu!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tam 202 sözleşmeli personel alımı yapacak. Söz konusu personel alımlarının 11 ilde yapılacağı açıklandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

11 bankada resmen 7 şiddetinde deprem! İş, Garanti, Yapı Kredi, Ziraat, Akbank ve 6 banka tek tek açıkladı! Hemen bakın

11 bankada resmen 7 şiddetinde deprem... İş, Garanti, Yapı Kredi, Ziraat, Akbank ve 6 banka tek tek açıkladı... Hemen bakın...

Depremden etkilenen 11 ilde 67 bin konutun yapımı başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada depremden etkilenen 11 şehirde toplam 67 bin konutun ve köy evinin yapım sürecinin başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı 11 ilde yapılacak ilk konutların temeli atıldığını duyurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta 77 bin 57 afet konutu ve 30 bin 310 köy evi inşa etmek için kolları sıvadıklarını açıkladı.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

11 ili etkileyen depremlerden sonra DASK'a 158 bin 183 hasar ihbarı yapıldı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından depremin üzerinden henüz 24 saat geçmeden ilk hasar ödemesinin gerçekleştirildiği kaydedildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 11 ili etkileyen depremlerden sonra DASK'a 158 bin 183 hasar ihbarı yapıldı...

Akıllı telefonlarda yeni dönem! OnePlus katlanır telefonlara geçiyor

Merakla beklenen OnePlus 11'in yapılacak olan lansmanı yaklaşırken, 7 Şubat lansman etkinliğine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı. Ancak görünen o ki bu amiral gemisi, firmanın planlarındaki tek heyecan verici yeni akıllı telefon değil.

Sağlık Bakanlığı 11.317 sürekli işçi kura çekimi ne zaman yapılacak? Güvenlik, temizlik görevlisi, marangoz...

Sağlık Bakanlığınca İŞKUR üzerinden yapılan 11.317 sürekli işçi alımı başvurularından sonra gözler kura çekiliş tarihine çevrildi. Noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi takvimi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

11 TL, 25 TL ve 35 TL... Dolar ne kadar olacak? Ekonomistler peş peşe açıkladı! Doları olanlar hemen planınızı yapın!

Dolar 11 TL, 25 TL, 35 TL yorumları yapan ünlü ekonomistler dolar yorumlarını peş peşe açıkladı. Doları olanlar hemen planınızı yapın. İşte dolar yorumları...

11 soruda TOKİ İzmir Urla 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Urla ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ İzmir Urla projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Urla 2022 sosyal konut projesi...

11 raf yapı malzemesi ödülü Haberi

11 raf yapı malzemesi ödülü

Yapı malzemesi sektörünün lider ve çevreci kuruluşu Türk Ytong, fark yaratan ürünleriyle enerji verimliliği ve çevre koruma konularına odaklanmayı sürdürüyor. Türk Ytong tarafından sektörde bir ilk olarak ısı yalıtım değeri yüzde 15 daha artırılarak üretilen “Ytong Blok 0,11” Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen RAF Yapı Malzemesi Ödülü'nün sahibi oldu. Yapı malzemeleri sektöründe devrim yaratan teknolojik gelişmelerle yol aldığını gösteren Türk Ytong, “Ytong Blok 0,11” ile geçtiğimiz Mayıs ayında Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde aldığı Yılın Cephe Sistem Bileşeni ödülünün ardından başarısını yeniden taçlandırmış oldu.


7. RAF Yapı Malzemesi Ödülleri 22 Aralık Salı günü, Moda Sahnesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen ve performans, üretimde kullanılan malzemeler, standartlara uygunluk, zamana ve dış çevre koşullarına dayanım ve çevre etkisi...