16 / 05 / 2024

12 Aralık Mağazacılar Günü

12 Aralık Mağazacılar Günü

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'ndan (TAMPF) yapılan açıklamaya göre, alışveriş merkezleri ve markalar, perakende çalışanlarının günü olan 12 Aralık'a özel birçok etkinlik hazırladı.

Perakendeciler Mağazacılar Günü'nü kutlayacak!

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) ile sektörünün önde gelen dernekleri, tüm dünyada yayılmaya başlayan "12 Aralık Mağazacılar Günü" nü Türkiye 'de de kutlayacak.

Aralık 2023'te 138 bin 577 adet konut satıldı! En çok satış hangi şehirden?

TÜİK tarafından açıklanan Aralık 2023 konut satış istatistiklerine göre, söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satıldı. Aralık'ta satışlar, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 33,4 azaldı. Peki en çok konut hangi ilde satıldı? Yabancılara kaç konut satıldı? İşte merak edilen rakamlar...

BİM'de 1 kg çay 89 TL'ye, Çamaşır suyu 19 TL ye, kağıt havlu 90 TL'ye düştü! 12 Aralık Aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 12 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda pek çok ürün uygun fiyata satışa çıkarıldı. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 12 Aralık 2023...

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar şişti! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 12 Aralık 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi her gün binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Son günlerde hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Fiyatlar gittikçe şişti. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 12 Aralık 2023 hurda fiyat listesi.

Audi A5 Coupe'nin fiyatı ne kadar oldu?  İşte Audi A5  Coupe'nin 12 Aralık 2022 fiyat listesi…

Avrupa’nın en büyük otomobil üreticilerinden birisi olan Audi’nin 2007 yılından beri ürettiği Coupe modeli A5'in Aralık ayı fiyatları belli oldu. İşte, Audi A5’in 12 Aralık 2022 fiyat listesi…

Renault Kadjar'a 20 binlik zam şoku! 12 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renault'un iddialı bir tasarımla otomobil severlerin ilgisini çeken Kadjar'a 20 bin 100 TL zam yapıldı! Peki, Renault Kadjar 100 KM'de kaç yakar? Renault Kadjar kaç TL? Renault Kadjar'ın fiyatı ne kadar? İşte 12 Aralık 2022 Renault Kadjar fiyat listesi...

Yok artık! Mercedes EQE sadece 1 ayda 135 bin lira zamlandı! İşte 12 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes’in elektrikli serisi EQE modeli Aralık ayına da zamlı giriş yaptı. Gelen zam oranları paketlere göre değişirken  Mercedes EQE serisinin en üstü paketine sadece 1 ayda 135 bin TL zam geldiği öğrenildi.. İşte  Mercedes EQE serisi  12 Aralık 2022 fiyat listesi...

Akaryakıtta son durum ne! İşte 12 Aralık Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG grubuna indirim ya da zam geldi mi? sorularına dair yanıtlar merakla araştırılıyor. İşte 12 Aralık Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Beton fiyatlarına tam tamına yüzde 50 zam iddiası! O tarih belli oldu! 12 Aralık 2022 beton fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli malzemelerinden biri olan beton fiyatlarına tam tamına yüzde 50 zam olacağı iddiası ortaya atıldı. Gözler inşaat sektörüne çevrilirken zammın geleceği o tarih de belli oldu. Peki güncel beton fiyatları ne kadar? 12 Aralık 2022 beton fiyat listesi.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 12 Aralık Pazartesi 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

12 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 12 Aralık Pazartesi 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 12 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirimle birlikte hurda fiyatları düşerken vatandaşlar ve meraklıları güncel hurda fiyatlarını araştırmaya başladı. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 12 Aralık 2022 fiyat listesi.

12 Aralık Mağazacılar Günü Haberi

12 Aralık Mağazacılar Günü

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'ndan (TAMPF) yapılan açıklamaya göre, alışveriş merkezleri ve markalar, perakende çalışanlarının günü olan 12 Aralık'a özel birçok etkinlik hazırladı.  


Mağazacılar Günü mesajlarını video aracılığıyla sosyal medyadan paylaşacak olan sektör temsilcileri, marka sahipleri ve üst düzey yöneticiler, 12 Aralık'ta mağazaları ziyaret ederek sıcak satış yapacak.


Ayrıca birçok marka, çalışanlara 12 Aralık'a özel ekstra indirim yapacak. Bazı markalar ise özel çekilişle personeline hediye dağıtımı, mağazalarda canlı müzik dinletileri, fotoğraf yarışmaları düzenlenecek.


- "Sektörün bugünlere gelmesinde çalışanların katkısı büyük"


TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kurşun, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 12 Aralık'ın "perakendenin kahramanı" mağaza çalışanlarının en özel günü olduğunu belirtti.


Mağazacılar Günü'nü federasyon üyesi tüm derneklerin katılımıyla birlik içinde kutladıklarını anlatan Kurşun, "Mağazacılık, sektörün tüketiciye bire bir dokunan, müşteriyle en insani ilişkileri...