27 / 07 / 2024

120 modern konut

120 modern konut

Ankara'da 40 bin gecekondu yıkılarak yerine sosyal ve kültürel donatıları olan 120 bin modern konut inşa edilecek...

Ankara Teka Modern 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Teka Grup tarafından Ankara’nın nefes kesen manzarası eşliğinde yükselen Teka Modern projesi 60 ay vade fırsatıyla satışta. Teka Modern konut fiyatları ne kadar? Teka Modern projesinde hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...

TOKİ açıkladı! 4 şehirde 222 konut, 120 ay vade ve yüzde 25 peşinat ile ev sahibi olma imkanı...

TOKİ 222 yeni konut projesi için çalışmalara başladığını duyurdu. TOKİ, 250 bin sosyal konut duyurusu ile beraber vatandaşlara konut satışlarının başlayacağı şehirler ve fiyatlar hakkında bilgi verdi. 4 şehirde 222 konut 120 ay vade ve yüzde 20 peşinat ile satışa çıkarılacak.

Airbnb'ye uygun Kartal My Flats projesinde yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajı!

Ergaz İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen My Flats projesi Airbnb'ye uygun modern konut projesi olarak inşa ediliyor. Tamamı turizm yasasına uygun olarak inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki My Flats projesinde daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

120 ay 2 milyon TL konut kredisi faiz, taksit ve geri ödeme planı nasıl? Banka banka konut kredisi oranları...

Konut satın almak isteyenler vatandaşlar için Mayıs 2024'te konut kredisi faizleri hakkında detaylı bilgi verildi. Buna göre, en düşük faiz oranı yüzde 3,05 olarak görünüyor. 120 ay vadeli 2 milyon TL konut kredisi kullanmak isteyenin aylık ödemesi ne kadar? Faize giden rakam ve toplam ödeme rakamla

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL oldu!

Endeksa verileri ocak ayı itibarıyla Türkiye genelinde konutların yıllık bazda yüzde 73 oranında değerlendi. Bununla birlikte 2024’ün ilk ayı sonunda ülkede ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL  oldu.

Betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Asrın felaketi şeklinde bilinen deprem sonrasında sık sık gündeme gelen prefabrik evler, modern konut ihtiyaçlarına da çözüm sunuyor. Peki betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli konut kredisi! 

Konut sahibi olmak son dönemlerde vatandaşların zorlanmasına neden oluyor. Buna göre, bankalar faiz oranlarını yükselttikçe konut fiyatları da artış gerçekleşiyor. Nakit parası olmayanlar da çareyi bankaların sunduğu konut kredilerinde aramaktadır. İşte, 120 ay vadeli konut kredisi detayları...

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

O belediyeden depreme dayanıklı konut müjdesi! 120 ve 84 ay vade fırsatı ve peşin alımlarda yüzde 10 indirim!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilecek Konut AŞ projesi çerçevesinde depreme dayanıklı 240 konut yapılacak. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. Ayrıca, 120 ve 84 ay vadeli ödeme imkânı sağlanacak.

Zeytinlik Evleri satışta! Yeni proje!

MD İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilen Zeytinlik Evleri konut projesi satışa çıktı. 18 katlı rezidans konseptli projede 120 adet konut bulunuyor.

Leb-i Derya Evleri satışta! Yeni proje!

Leb-i Derya Evleri'nde toplam 120 adet konut bulunuyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Leb-i Derya Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Konut fiyatları dur durak bilmiyor! İstanbul'da 120 metrekare artık...

Merkez Bankası'nın paylaşımını yaptığı konut ücret endeksi verilerine göre, konut ücretlerindeki yükseliş martta aylık bazda yüzde 5,4, senelik bazda ise yüzde 132,8 çıktı. İstanbul'da 120 metrekare ortalama bir konutun ücreti 4 milyon TL'yi aşarken en az yükseliş ise Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniy

120 modern konut Haberi

120 modern konut

Türkiye'nin genelinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarına öncülük eden Ankara , gecekondulardan kurtuluyor. 40 bin gecekondunun yıkılacağı kentsel dönüşüm projesinde 120 bin yeni konut inşa ediliyor. Kuzey Ankara, Yeni Mamak, Güneypark, Hıdırlıktepe, 50. Yıl ve Dikmen Vadisi, kentsel dönüşüm projelerinden yararlanan vatandaşlar, mağdur olmadan yeni konutlarına kavuşuyor.


Vatandaşların belediyenin tüm sosyal yardımlarından yararlanabiliyor.Gecekondular vatandaş ve belediye işbirliğiyle sorunsuzca yıkıldı.40 bin gecekondu yıkılarak yerine sosyal ve kültürel donatıları içinde olmak üzere 120 bin modern konut...