29 / 04 / 2024

120 modern konut

120 modern konut

Ankara'da 40 bin gecekondu yıkılarak yerine sosyal ve kültürel donatıları olan 120 bin modern konut inşa edilecek...

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL oldu!

Endeksa verileri ocak ayı itibarıyla Türkiye genelinde konutların yıllık bazda yüzde 73 oranında değerlendi. Bununla birlikte 2024’ün ilk ayı sonunda ülkede ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL  oldu.

Betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Asrın felaketi şeklinde bilinen deprem sonrasında sık sık gündeme gelen prefabrik evler, modern konut ihtiyaçlarına da çözüm sunuyor. Peki betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli konut kredisi! 

Konut sahibi olmak son dönemlerde vatandaşların zorlanmasına neden oluyor. Buna göre, bankalar faiz oranlarını yükselttikçe konut fiyatları da artış gerçekleşiyor. Nakit parası olmayanlar da çareyi bankaların sunduğu konut kredilerinde aramaktadır. İşte, 120 ay vadeli konut kredisi detayları...

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

O belediyeden depreme dayanıklı konut müjdesi! 120 ve 84 ay vade fırsatı ve peşin alımlarda yüzde 10 indirim!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilecek Konut AŞ projesi çerçevesinde depreme dayanıklı 240 konut yapılacak. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. Ayrıca, 120 ve 84 ay vadeli ödeme imkânı sağlanacak.

Zeytinlik Evleri satışta! Yeni proje!

MD İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilen Zeytinlik Evleri konut projesi satışa çıktı. 18 katlı rezidans konseptli projede 120 adet konut bulunuyor.

Leb-i Derya Evleri satışta! Yeni proje!

Leb-i Derya Evleri'nde toplam 120 adet konut bulunuyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Leb-i Derya Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Konut fiyatları dur durak bilmiyor! İstanbul'da 120 metrekare artık...

Merkez Bankası'nın paylaşımını yaptığı konut ücret endeksi verilerine göre, konut ücretlerindeki yükseliş martta aylık bazda yüzde 5,4, senelik bazda ise yüzde 132,8 çıktı. İstanbul'da 120 metrekare ortalama bir konutun ücreti 4 milyon TL'yi aşarken en az yükseliş ise Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniy

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nin 2. etabında yer alan atölyeler 120 ay vade ve banka kredili ya da 60 ay vade 0 faiz fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 37 bin TL'den başlıyor...

TOKİ'den Niğdelilere müjde! Sadece bir ilçeye 120 yeni konut geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesi için ihale tarihi açıklandı. TOKİ Niğde 2023 projesinde toplam 120 konut yer alacak.

'Konut kampanyasından yararlanmak için İstanbul'da 120, ikinci bölgede 70 bin lira gelir olmalı'

Orta gelirliye konut kampanyası çerçevesinde İstanbul'da geliri 120 bin lira, İkinci bölgede ise 70 bin lira olanların ancak konut sahibi olabileceğine dikkat çeken Yıldırım, vadenin katlanması gerektiğini belirtti.

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ yeni sosyal konut kampanyasını duyurdu: Bu illerde 120 180 ve 240 ay vade seçeneğiyle satılacak

TOKİ dar ve orta gelir grubuna yönelik yeni bir sosyal konut projesinin geleceğinin açıklamasını yaptı. Ev sahibi olmak isteyenlere 120, 180 ve 240 ay vadeyle sunulacak evlerin inşa edileceği iller de belli oldu. İşte kampanyayla ilgili bilgiler...

120 modern konut Haberi

120 modern konut

Türkiye'nin genelinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarına öncülük eden Ankara , gecekondulardan kurtuluyor. 40 bin gecekondunun yıkılacağı kentsel dönüşüm projesinde 120 bin yeni konut inşa ediliyor. Kuzey Ankara, Yeni Mamak, Güneypark, Hıdırlıktepe, 50. Yıl ve Dikmen Vadisi, kentsel dönüşüm projelerinden yararlanan vatandaşlar, mağdur olmadan yeni konutlarına kavuşuyor.


Vatandaşların belediyenin tüm sosyal yardımlarından yararlanabiliyor.Gecekondular vatandaş ve belediye işbirliğiyle sorunsuzca yıkıldı.40 bin gecekondu yıkılarak yerine sosyal ve kültürel donatıları içinde olmak üzere 120 bin modern konut...