05 / 05 / 2024

14 nisan güncel altın fiyatları

14 nisan güncel altın fiyatları

Altının ons fiyatı Merkez Bankası kararından önce 1974 dolar seviyesinde işlem görürken karardan sonra 1970 dolara geriledi. Kritik gün olan haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları kaç lira oldu? Gram altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? İşte son dakika altın fiyatları....

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

BİM'de 30 Nisan 2024 güncel ürünler listesi yayımlandı! 30 Nisan'da BİM'de hangi ürünler var...

BİM 24-30 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM’de bu salı çeşitli gıda ürünlerinde, çay ve kahvede indirim yapılacak. 

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

13 Nisan 2024 Cumartesi günü döviz kurları yükselmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Euro kaç TL? Güncel döviz kurları...

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Mazota zam var mı? Seçim sonrası benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024!

Petrol 87 dolar seviyesine yükseldi. Araç sahipleri petrol fiyatlarında yaşanan yükselişlerin benzin ve mazot fiyatlarına yansıyıp yansımadığını merak ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024...

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Bilezik almak isteyenler acil bakın! Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararına yönelik gelen açıklamalar sonrası geriledi. Ons altın 3.5 ayın dibini gördü. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Bilezik almak isteyenler acil bakın! Güncel altın bilezik fiyatları.

Akaryakıt alacaklar şok haber! İşte 30 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorine yeni zam ya da indirim geldi? LPG’nin litresi ne kadar oldu? İşte 30 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 29 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları son dakika haberine göre düşüş yaşayacak. Bu gelişme araç sahiplerinin dikkatle takip ettiği güncel akaryakıt fiyatlarını etkileyecek. Brent petrol fiyatlarındaki değişkenlikler de dünya genelinde akaryakıt fiyatlarına yansıyor.

Son dakika altın fiyatları!  14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk işlem gününde düşüşe geçti. Fed faiz kararına sayılı günler kala ons altın düşüşe geçerken gram altın fiyatı da geriledi. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

14 nisan güncel altın fiyatları Haberi

14 nisan güncel altın fiyatları

Dün 931 TL seviyesinde işlem gören altının gram fiyatı bugün sabah saatlerinde durgun seyretti. Güne 931 liradan başlayan gram altın Merkez Bankası kararından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler gram altın fiyatları, çeyrek altın fiyatı, tam altın fiyatı, Ata altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorularının cevaplarını merak ediyor.

Altın fiyatları, altın almak isteyen kişiler ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altının ons fiyatı şu dakikalarda 1970 dolar seviyesinde işlem görüyor. Peki diğer altın çeşitleri ne kadar? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını, yarım altın, tam altın ve Ata altın fiyatları ne kadar? İşte 14 Nisan 2022 güncel altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI ATAK YAPTI!

Altın fiyatlları geçtiğimiz haftalarda düşüşe geçti. Sonrasında tekrar atak yapan altın fiyatları...